“…τις μάσκες της ζωής τις φοράνε άλλοι”

Ανακοίνωση εξέδωσαν σήμερα(27/2) οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ, οι οποίοι τονίζουν ξανά τη στήριξη στον Γιάννη που μας χρειάζεται όλους και καυτηριάζουν ξανά τα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο αλλά και την κάρτα οπαδού.

Αναλυτικά

Αρχικά, θέλουμε να στείλουμε ξανά την στήριξη μας στον αδερφό Γιάννη Φειδία που βρίσκεται στο νοσοκομείο και καλούμε όσους μπορούν να δώσουν αίμα, να μεταβούν στην τράπεζα αίματος του Γενικού νοσοκομείου. Η Τράπεζα Αίματος λειτουργεί από Δευτέρα ως Παρασκευή 7:30-14:00 και Τετάρτη απόγευμα 15:00-17:30.

Στα του ποδοσφαίρου μας, καθημερινά βγαίνουν και καινούργια πράγματα στην επιφάνεια που μπορεί να είναι γνωστά για τους περισσότερους, αλλά μας κάνουν ρεζίλι διεθνώς. Οι δήθεν «δημοσιογράφοι» εδώ στην μπανανία έκαναν τις πάπιες τόσα χρόνια και τώρα έρχονται οι δημοσιογράφοι από έξω και ξεμπροστιάζουν το κυπριακό ποδόσφαιρο. Ο κόσμος αηδίασε, γύρισε την πλάτη, κουράστηκε να πιάνεται κορόιδο και ακόμα διάφοροι ξεφτίλες μιλούν για αποτυχημένες κάρτες οπαδού. Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι είστε για φτύσιμο.

Μέσα σε όλη αυτή τη φαρσοκωμωδία με τους κάθε λογής μασκαράδες του ποδοσφαίρου, ετοιμαζόμαστε για το κλείσιμο τον καρναβαλίστικων εκδηλώσεων στην πόλη μας την ερχόμενη Κυριακή όπου θα πραγματοποιηθεί από το πρωί όπως κάθε χρόνο το ετήσιο καρναβΑΕΛίστικο πάρτι του Συνδέσμου στην Τζον Κένεντυ στον Εναέριο , με μουσική, μεταμφιέσεις, άφθονο οινόπνευμα και τρέλα. Καλούμε όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ να έρθουν να γλεντήσουν όπως μόνο εμείς στη Λεμεσό ξέρουμε.

ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΙΣ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΥΓ. ΑΕΛ – Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy