Τα είπαν σε έντονο ύφος και ζήτησαν εξηγήσεις!

Η κακή αγωνιστική εικόνα του Απόλλωνα τις τελευταίες αγωνιστικές, σε συνδυασμό με τα αρνητικά αποτελέσματα, που έφεραν την ομάδα εκτός διεκδίκηση του πρωταθλήματος και με αποκορύφωμα την δύσκολη πρόκριση στο χθεσινό αγώνα(26/2) με τον Εθνικό για το Κύπελλο ανάγκασε του οργανωμένους φίλους της ομάδας να επισκεφθούν την αποστολή με την επιστροφή της από το Δασάκι και να ζητήσουν εξηγήσεις για την κακή αγωνιστική εικόνα της.

Οι οργανωμένοι φίλοι του Απόλλωνα τα είπαν σε έντονο ύφος, στους ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση και ζήτησα από όλους όπως άμεσα η ομάδα να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα και στις καλές εμφανίσεις έτσι ώστε να εκπληρώσει τους στόχους της.

Τόνισαν επίσης σε όλους, να μην εκλαμβάνεται ως αδυναμία το γεγονός της αποχής τους από τα γήπεδα λόγο κάρτας και ότι θα επανέλθουν, αν η ομάδα συνεχίσει τις κακές εμφανίσεις και τα αρνητικά αποτελέσματα, δριμύτεροι.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy