“Μόνο αυτοί που είναι καθημερινά στην ομάδα μπορούν να το εξηγήσουν”

Στον SPORTS 1 μίλησε ο Γιώργος Ιωσηφίδης. 

Διαβάστε όλα όσα είπε για τον Απόλλωνα:

Για την κακή εικόνα του Απόλλωνα τον τελευταίο καιρό και για την πρόκριση: “ Υπάρχει το υλικό και ανταποκρίθηκε η ομάδα με περιορισμένο ρόστερ και με τραυματισμούς. Μετά όταν είχε παραπάνω επιλογές ο Σωφρόνης, χάνονταν τα παιχνίδια και οι παίκτες έχασαν την αυτοπεποίθηση τους. Μόνο αυτοί που είναι καθημερινά στην ομάδα μπορούν να το εξηγήσουν. Κάποιοι πνίγονται, κάποιοι παίκτες δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες διοίκησης και προπονητή. Η πρόκριση ήταν επεισοδιακή όμως αν μη τι άλλο η ομάδα είναι στα ημιτελικά. Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και περισσότερο οι παίκτες. Έχει την εμπειρία ο Απόλλωνας να ανταποκριθεί, έστω κι αν τα τελευταία χρόνια φτάνει στην πηγή χωρίς να πιεί νερό. Είναι στο κόλπο του πρωταθλήματος ακόμα έστω κι αν φαντάζει δύσκολο, όλες οι ομάδες χάνουν βαθμούς”.

Αν έπαιξε ρόλο η φυγή Ζελάγια: “Ο Μπένσοπ έχει κάποια στοιχεία που βοηθούν. Ο Ζελάγια ήταν σίγουρη λύση όμως δεν είναι αυτό το θέμα. Απλά κάποιοι παίκτες θέλουν περισσότερη προσαρμογή”.

“Δεν είναι καλύτερες οι άλλες ομάδες από τον Απόλλωνα από πλευράς ρόστερ. Απλά ο Απόλλωνας θέλει ξανά πίσω την αυτοπεποίθηση των παικτών του”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy