2-0 ο Εθνικός και παράταση!!!

Αναγνωριστικά τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά του επαναληπτικού στο Δασάκι με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους. Μετά και το εικοσάλεπτο και συγκεκριμένα στο 22΄ο Απόλλωνας δέχθηκε ένα παιδαριώδες γκολ και πλέον οι γηπεδούχοι μπήκαν για τα καλά στην υπόθεση πρόκρισης. Μετά και το γκολ τους οι γηπεδούχοι πήραν τα πάνω τους με αποτέλεσμα να χάσουν μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 στο 29΄, όπως και στο 32΄που το σουτ αποκρούστηκε από τον Δημητρίου.

Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα έδειχναν ασύνδετοι, χωρίς να μπορούν να παίξουν σωστό ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για να απειλήσουν. Μετά και το ένα λεπτό καθυστερήσεων το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό να προηγείται με 1-0 και τον Απόλλωνα να είναι πολύ κακός στον αγωνιστικό χώρο και να κινδυνεύει.

Με δύο αλλαγές ξεκίνησε ο Απόλλωνας στο δεύτερο ημίχρονο με τους Παπουλή και Ματέι να μπαίνουν στο γήπεδο στις θέσεις των Πίττα και Γιαννιώτα. Στο 52΄μετά από λάθος ο Εθνικός βγήκε σε επικίνδυνη αντεπίθεση αλλά το κοντρόλ του επιθετικού των γηπεδούχων ήταν κακό και χάθηκε έτσι η ευκαιρία. Στο 54΄ο Απόλλωνας είχε την καλύτερη του στιγμή αφού η σέντρα μέσα στην περιοχή του Ματέι ο Μπένσοπ δεν βρήκε όπως θα ήθελε τη μπάλα.

Στο 59΄μετά από φάουλ από δεξιά του Περέιρα, ο Σελίμοβιτς εντελώς μόνος αστόχησε στο πλασέ με τη μπάλα να περνά λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι. Στο 71΄ο Εθνικός διπλασίασε τα τέρματα του και πλέον ισοφάρισε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με τα δεδομένα να αλλάζουν άρδην. Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα τα είχαν χαμένα με τους γηπεδούχους να πιέζουν και για τρίτο τέρμα που θα τους έδινε την πρόκριση.

Στο 77΄έγινε η τρίτη αλλαγή για τον Απόλλωνα με τον Σαρδινέρο να μπαίνει στο γήπεδο στη θέση του Περέιρα. Στο 80΄ο Παπουλής μετά από ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα του Εθνικού έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Τα λεπτά των καθυστερήσεων ήταν τρία με το αποτέλεσμα να μην αλλάζει και ο αγώνας οδηγήθηκε στην ημίωρη παράταση.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy