Υπουργός για τα νέα δημοσιεύματα και κάρτα φιλάθλου

Ο Υπουργός, Γιώργος Σαββίδης προχώρησε σε δηλώσεις στα ΜΜΕ αναφορικά με τα νέα δημοσιεύματα για το κυπριακό ποδόσφαιρο αλλά και για την κάρτα φιλάθλου.

Αναλυτικά:

“Αυξήθηκε ο αριθμός των ανθρώπων που παρακολούθησαν το φετινό πρωτάθλημα. Αυτό είναι και αποτέλεσμα του γεγονότος ότι κάποιες ομάδες παραδοσιακά με πολλούς φιλάθλους πάνε καλύτερα από ότι τα προηγούμενα χρόνια αλλά καταρρέει και ο μύθος ότι η πλειοψηφία των φιλάθλων δεν θέλει να πηγαίνει γήπεδο γιατί νιώθει ότι φακελώνεται με τα στοιχεία της κάρτας φιλάθλου. Με τις 104 περίπου χιλιάδες φιλάθλων που έχουν εκδώσει κάρτα φιλάθλου και την τεράστια αύξηση ακόμα και οι πιο άπιστοι θα πειστούν ότι το μέτρο της κάρτας είναι καλό και πρέπει να συνεχίσει”.

Για τα ξένα δημοσιεύματα:

“Τα έχω υπόψη και προτίθεμαι να το συζητήσω με τις αστυνομικές αρχές. Ενδεχομένως να πρέπει να το δουν και άλλα τμήματα του κράτους και όχι μόνο από την αστυνομία αλλά είναι κάτι που θα πρέπει να συζητήσω με την ηγεσία της αστυνομίας”.

Για την αναστολή της κάρτας:

“Πιστεύω ότι η πλειοψηφία των κομμάτων δεν θα στηρίξει ούτε αναστολή ούτε κατάργηση της κάρτας. Δεν υπάρχει περίπτωση η  κυβέρνηση να ζητήσει αναστολή της κάρτας. Ο ίδιος ο πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει δηλώσει και πρόσφατα ότι πρέπει να συνειδητοποιήσουν όλοι ότι η κάρτα  φιλάθλου ήρθε και θα μείνει. Τα νούμερα συγκλίνουν στο να στηριχθεί η κάρτα. Πιστεύω το να συνεχίζουμε να δίνουμε φρούδες ελπίδες σε κάποιους οι οποίοι αρνούνται να γυρίσουν στα γήπεδα, πιστεύοντας ότι με τον τρόπο αυτό εξασκούν πίεση στην κυβέρνηση είτε στα κόμματα για να αλλάξει αυτή η νομοθεσία, μόνο κακό δικό τους κάνουν και στις ομάδες τους γιατί απλούστατα χάνουν την χαρά που έχουμε εμείς οι υπόλοιποι να βλέπουμε τις ομάδες μας στα γήπεδα και χάνουν και την στήριξη που χρειάζονται οι ομάδες τους σε αυτή τη κρίσιμη φάση που μπαίνει το Κυπριακό ποδόσφαιρο”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy