Λυτρώθηκε στην παράταση με Ματέι!!!

Με την έναρξη της παράτασης ο Απόλλωνας πέτυχε γκολ με τον Παπουλή που κακώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ στο 6΄της παράτασης πέτυχαν οι “γαλάζιοι” τελικά το γκολ της λύτρωσης με τον Ματέι μετά από ασίστ του Παπουλή. Στο 11΄ο Δημητρίου απέκρουσε ένα απευθείας φάουλ σε κόρνερ και στη συνέχεια μπλόκαρε τη μπάλα μετά την εκτέλεση του. Ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης ο Παπουλής έχασε τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσει τα γκολ του Απόλλωνα.

Το δεύτερο ημίχρονο της παράτασης ξεκίνησε με αλλαγή για τον Απόλλωνα με τον Σάλαι να παίρνει τη θέση του Βασιλείου. Ο Απόλλωνας ήταν κυρίαρχος στην παράταση και στο πρώτο της ημίχρονο, ενώ πλέον δεν έδειχνε να κινδυνεύει μετά και το γκολ που πέτυχε αφού οι γηπεδούχοι χρειάζονταν άλλα δύο τέρματα για να προκριθούν.

Τα τελευταία λεπτά της παράτασης είχαν κάποια ένταση από τον αγώνα χωρίς κάτι όμως το αντικανονικό. Μετά και τα λεπτά των καθυστερήσεων ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τον Απόλλωνα να παίρνει την πρόκριση πολύ δύσκολα αφού λυτρώθηκε στην ημίωρη παράταση με τον Ματέι και το γκολ που πέτυχε.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy