14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ.

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ, στην Μαρίνα Λεμεσού, cocktail party, στους διοργανωτές, χορηγούς, ως διαχρονικός χορηγός, υποστηρικτικές, εμπλεκόμενους φορείς και εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Κύπρου, ο 14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, καλύπτει με την ασφαλιστική της δύναμη για 5η συνεχόμενη χρονιά η CNP Ασφαλιστική, μέλος του γαλλικού κολοσσού CNP ASSURANCES S.A.
Ο 14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 22 Μαρτίου.

Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Ανδρέας Κ. Στυλιανού ανέφερε ότι η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ως Χορηγός Ασφάλειας και Υγείας της διοργάνωσης, θεωρεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της το σημαντικό μερίδιο κοινωνικής ευθύνης που αναλαμβάνει ώστε να επιστρέφει αξία στην κοινωνία μέσα από στοχευμένες δράσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κοινωνικού συνόλου. Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, πρόσθεσε ο κ. Στυλιανού, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στηρίζει αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός διεθνούς κλίμακας το οποίο όχι μόνο βοηθά το συνάνθρωπο αλλά προβάλλει τον αθλητισμό, την όμορφη Λεμεσό και την Κύπρο μας. Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, τόνισε, θα συνεχίσει να στηρίζει πρωτοβουλίες που προάγουν τις αξίες του αθλητισμού με στόχο την προσφορά στην κοινωνία και την ενεργή συμμετοχή.

Απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους ο κ. Ανδρέας Σπύρου, Business Development Manager της διοργάνωσης, παρουσίασε τις σημαντικότερες πτυχές και καινοτομίες που έχουν ενταχθεί στον 14ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ.

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, ο οποίος είναι αφιερωμένος στο θρύλο του αθλητισμού Στυλιανό Κυριακίδη, διεξάγεται για 14η χρονιά, με τη συμμετοχή χιλιάδων δρομέων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αποτελεί το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Δρόμου της ΚΟΕΑΣ, καθώς πληροί τα υψηλότερα διεθνή στάνταρ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κλασσικού Αθλητισμού (ΙAAF) και της Παγκόσμιας Ένωσης Μαραθωνίων Δρόμων (AIMS) που τον πιστοποιούν.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy