Μιλλοσφοτζιήσματα…

Δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης παραχώρησε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Σαββίδης μετά τη σημερινή(25/2) συνάντηση με τα κόμματα για την κατάσταση στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Μεταξύ άλλων είπε:

Αυξάνεται η ομάδα ανακριτών και πλέον θα είναι 13 άτομα που θα ασχολούνται με αυτές τις αποφάσεις για να γίνει η σωστή διερεύνηση των αυξημένων καταγγελιών.

Υπάρχει πλήρης στήριξη στην Επιτροπή Δεοντολογίας, θα σταθούμε δίπλα της για να επιτελέσει το έργο της στο ακέραιο.

Απόφαση σύστασης νομοπαρασκευαστικής επιτροπής, θα κάνω εισήγηση στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Αποφασίσαμε ότι θα συσταθεί μία επιτροπή από στελέχη κομμάτων και αρμόδιους λειτουργούς του Υπουργείου Δικαιοσύνης η οποία θα αρχίσει να μαζεύει όλες τις εισηγήσεις των κομμάτων.

Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για τις συγκεκριμένες υποθέσεις, πρέπει να είμαστε φειδωλοί στις δηλώσεις μας.

Για να αποφασιστεί η σύλληψη κάποιου ατόμου, η προσωποκράτηση κάποιου ατόμου, πρέπει να υπάρχει κάποιου είδους μαρτυρία.

Άποψη μας αυτά τα ακούσαμε ξανά, επιτροπές επιτροπών και πάει λέγοντας, αυξάνονται δήθεν οι ανακριτές και με λίγα λόγια μπαίνουν για τα καλά τα κόμματα στο ποδόσφαιρο. Ο κόσμος ξύπνησε κύριοι και έρχεται η κάθαρση. Μακριά το ποδόσφαιρο από τα κόμματα!!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy