“Είναι στα πόδια μας, όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική”

Η εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για τα αγωνιστικά δεδομένα εν όψει Εθνικού.

«Βλέπουμε ένα ανατρεπτικό πρωτάθλημα όπου δεν υπάρχουν πολλές διαφορές ανάμεσα στις ομάδες. Όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική. Στόχος μας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν να μην χάσουμε και πήραμε την ισοπαλία. Αυτό που θέλαμε όμως ήταν η νίκη για να κλειδώσουμε την πρώτη 6άδα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να περιμένουμε μέχρι και την τελευταία αγωνιστική για να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα» ανέφερε αρχικά.

Για το ότι ο Εθνικός προέρχεται από μεγάλη νίκη: «Δεν ήταν μόνο κόντρα στην Ανόρθωση που πήρε ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Αυτό είναι που λέμε από την αρχή πως όλες οι ομάδες μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Τώρα πρέπει να δούμε τις εμφανίσεις του Εθνικού, ποια είναι τα στοιχεία που έχει και πρέπει να γνωρίζουμε, είναι πολύ σημαντικό να το κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Βλέπουμε ότι κάθε φορά ο κ. Κέρκεζ είναι αρκετά διαβασμένος. Είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών, να γίνει σωστή δουλειά και στον αγωνιστικό χώρο και να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:«Για τον Γκοντάλ, ήταν ένα χτύπημα. Φάνηκε άτυχος στο γκολ, όμως εκ πρώτης όψεως φάνηκε να είναι μυϊκό το πρόβλημά του, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Φαίνεται πως έχει υποστεί θλάση που ενδέχεται να τον κρατήσει εκτός για δύο εβδομάδες. Για τον Κατσανιάγα δεν τίθεται θέμα χειρουργείου. Θα ξεκινήσουμε μία συντηρητική αγωγή. Ενδέχεται να μεταβεί και στην Ισπανία για μία δεύτερη γνώμη. Ευελπιστούμε ότι μετά από δύο-τρεις εβδομάδες θα είναι διαθέσιμος».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy