Υποδέχεται την Ανόρθωση η Lemesos Volleyball, κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα η ΕΝΑΑΘ

Tα δυο μεγάλα ντέρμπι του Ομίλου 1-4 ξεχωρίζουν από τους αγώνες της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου 2020 για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας Γυναικών.

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής θα γίνουν δυο πολύ δυνατές αναμετρήσεις αφού η πρωτοπόρος Lemesos Volleyball φιλοξενεί την Ανόρθωση Πετόσφαιρα. Mεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο αγώνας Ε.Ν.Αγίου Αθανασίου -NCMA Νέα Σαλαμίνα.

ΓΗΠ. ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ:  LEMESOS VOLLEYBALL – ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ

Ένα εξαιρετικό παιχνίδι αναμένεται την Τετάρτη στις 20:00 ανάμεσα στην Lemesos Volleyball και την Ανόρθωση Πετόσφαιρα. Οι δυο ομάδες θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους τη νίκη με στόχο το τρίποντο. Η Lemesos Volleyball που πέτυχε το δυο στα δυο ψάχνει την τρίτη νίκη για να αποσπαστεί βαθμολογικά.

Η Ανόρθωση Πετόσφαιρα που πέρασε στον Όμιλο 1-4 ως δεύτερη στον Β Όμιλο ψάχνει την πρώτη της νίκη στον Όμιλο στην έδρα της πρωτοπόρου.

Διαιτητές: I. Mιτσής – Ν. Αντωνίου

A’Σημειωτής: Δ. Πέτρου

ΓΗΠ. ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Ε.Ν. Α.ΑΘ. –NCMA ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Πραγματικό  ντέρμπι θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 20:15 μεταξύ της Ε.Ν.Α.ΑΘ – NCMA Νέα Σαλαμίνα. Δυο ομάδες που ισοβαθμούν με 03 βαθμούς και είχαν στις δυο πρώτες αγωνιστικές τα ίδια αποτελέσματα, αφού έχασαν από την Lemesos Volleyball και κέρδισαν την Ανόρθωση Πετ., θέλουν τη δεύτερή τους νίκη. Πιθανή νίκη θα ανεβάσει ψυχολογικά τις δυο ομάδες για να μείνουν στο κυνήγι της Lemesos Volleyball.

Διαιτητές: M. Aντώρκας – Π. Καυκαλιάς

Α’ Σημειωτής: E. Σιαπάνη

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΙΛΟΥ 1-4 (2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Lemesos Volleyball (02-00,06-01 (ΣΕΤ)) 06
ΝCMA Νέα Σαλαμίνα (01-01,04-03(ΣΕΤ) 03
Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου (01-01, 03-03(ΣΕΤ) 03
Ανόρθωση Πετόσφαιρα (00-02,00-06(ΣΕΤ) 00
Θα προσφέρουν θέαμα

Για τις θέσεις 7-8 θα γίνει την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στις 20:00 ο αγώνας Δικεφάλου Γερίου – Άρη Πολεμίου στην Αίθουσα Αθλοπαιδιών του Γυμνασίου Γερίου. Ένα ανοικτό παιχνίδι,ανάμεσα σε δυο ομάδες που έδειξαν στον Α’ Όμιλο (Δικέφαλος) και στον Β’ Όμιλο (Άρης Πολεμίου) ό,τι μπορούν να προσφέρουν θέαμα. Ο επαναληπτικός θα γίνει τον Μάρτιο.

Διαιτητές: Α. Παντελίδης – Κ. Στεφανή

Α’ Σημειωτής: A. Iακώβου

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy