Λέει το “ναι” ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, του δίνουν 2,5 εκατομμύρια ευρώ

 

Το ασφυκτικό πρέσινγκ της Αλ-Άχλι από την Τζέντα προς τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς φαίνεται πως έχει αποτέλεσμα, αφού τα Μ.Μ.Ε. της Σαουδικής Αραβίας μιλούν για οριστική συμφωνία για συμβόλαιο 1,5 έτους.

Με «χρυσό» συμβόλαιο στην Σαουδική Αραβία αναμένεται να κεφαλαιοποιήσει το πέρασμα του από τον Ερυθρό Αστέρα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Η Αλ-Αχλι εδώ και καιρό πολιορκεί τον Σέρβο προπονητή, ο οποίος όπως μεταδίδουν μέσα της Σαουδικής Αραβίας είπε το «ναι» στην ομάδα της Τζέντα για συμβόλαιο 1,5 έτους. Όπως μάλιστα αναφέρουν ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου θα εισπράττει 2,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, εκ των οποίων τα μισά θα τα πάρει μπροστά ως πριμ υπογραφής.

Μάλιστα αναφέρουν ότι οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν αύριο Τετάρτη, ενώ αν το ρεπορτάζ επαληθευτεί τότε ο Μιλόγεβιτς θα κοουτσάρει ξανά τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Μάρκο Μάριν, ο οποίος τον Ιανουάριο μετακόμισε κι αυτός από τον Ερυθρό Αστέρα στην ομάδα της Τζέντα.

sdna.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy