“Εμείς κάναμε περισσότερα λάθη απ’ τους άλλους για να είμαστε στην 4η θέση”

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τα αποτελέσματα του πρωταθλήματος: «Δεν διαφοροποιείται κάτι μετά την ήττα των προπορευόμενων και τη δική μας νίκη. Εμείς βλέπουμε τη δική μας ομάδα και συνεχίζουμε. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Εθνικό στο Δασάκι και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να πάμε εκεί και να πάρουμε την πρόκριση. Στο πρωτάθλημα υπάρχει μπόλικος δρόμος. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για όλους. Είναι 11 αγώνες που έμειναν με παιχνίδι έξι βαθμών. Είμαστε στην 4η θέση και δεν έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε σκέψεις μακροσκελείς».

Για το μήνυμα που έστειλε ο Εθνικός με την πεντάρα: «Σίγουρα για να κερδίζει μια ομάδα 5-0 την πρωτοπόρο σημαίνει πως έχει αρκετές αρετές και ποιότητα. Και στα μεταξύ μας παιχνίδια μας κέρδισε στην έδρα της και την κερδίσαμε δυο φορές στη Λεμεσό δύσκολα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Σε ειδικό πρόγραμμα είναι ο Σάσα Μάρκοβιτς. Γκακπέ και Μολ ισχύουν αυτά που είπαμε στο δελτίο τύπου της περασμένης εβδομάδας».

Για το αν θα δούμε αποστολή τον Μάρκοβιτς με τη Νέα Σαλαμίνα: «Υπάρχει η πιθανότητα όμως δεν μπορώ να προτρέξω».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Τη συγκεκριμένη στιγμή αυτό που μετρά είναι τα αποτελέσματα. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα και υπάρχει αρκετή κούραση σε όλους και γίνονται αρκετά λάθη και εμείς κάναμε περισσότερα απ’ τους άλλους για να είμαστε στην 4η θέση».

Για τον Δημητρίου: «Ο Δημήτρης έχει αρκετά περιθώρια εξέλιξης. Δουλεύει καθημερινά και έδειξε πως έχει τα στοιχεία για να κάνει μια αξιοπρόσεκτη πορεία με τα χρώματα του Απόλλωνα».

Για τον Μπένσοπ: «Έχει σκοράρει πέντε φορές και δείχνει πως μπορεί να μας βοηθήσει. Στα περισσότερα παιχνίδια δεν τον βοήθησε η ομάδα καθώς υπήρχε αυτή η κάμψη. Σίγουρα είναι δύσκολο και για τον ίδιο να μάθει την ομάδα αλλά και για την ομάδα να τον μάθει γιατί έπαιζε διαφορετικά».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy