Εκτός έδρας η ΑΕΛ, υποδέχεται την ΑΕΚ ο Απόλλωνας

Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας τόσο στον Όμιλο τίτλου, όσο και στον Όμιλο διαβάθμισης περιλαμβάνει η 16η αγωνιστική, δεύτερη της δεύτερης φάσης στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών με όλους τους αγώνες να διεξάγονται την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020 στις 20:00. Oι τρεις από τους τέσσερις αγώνες είναι κρίσιμοι, ενώ το παιχνίδι Property Gallery Απόλλων – ΑΕΚ είναι ντέρμπι μόνο από τα ονόματα των δυο αντιπάλων.

ΌΜΙΛΟΣ ΤΙΤΛΟΥ (ΘΕΣΕΙΣ 1-4)

Στον Όμιλο τίτλου (Robo Markets ΑΕΛ, Ανόρθωση, Korantina Homes Παφιακός, Ολυμπιάδα Νεαπόλεως) τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής έβαλαν όλες τις ομάδες στο κόλπο τίτλου, έφεραν βαθμολογικές ανακατατάξεις και το ενδιαφέρον πέντε αγώνες πριν το φινάλε έγινε τεράστιο.

Την Τρίτη θα γίνουν δυο σούπερ ντέρμπι Ολυμπιάδα Νεαπόλεως – Robo Markets ΑΕΛ που θα αγωνιστούν στο Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου εκτός εάν μέχρι αύριο παραδοθεί η Κλειστή Αίθουσα «Νεάπολη – Επιστροφή».  Στο Αθλητικό Κέντρο Ανορθώσεως θα διεξαχθεί το σπουδαίο ντέρμπι Ανόρθωση – Korantina Homes Παφιακός. Οι φίλοι του βόλεϊ και όχι μόνο είναι τυχεροί αφού ο αγώνας Ολυμπιάδα Νεαπόλεως – Robo Markets ΑΕΛ θα μεταδοθεί απευθείας από το συνδρομητικό κανάλι 7Sports TV που εκπέμπει από την πλατφόρμα της Cablenet.

AΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ: ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ – Robo Markets ΑΕΛ

Ματς τίτλου χωρίς καμιά αμφιβολία. Οι δυο ομάδες είναι σε εξαιρετική κατάσταση και θα παλέψουν μέχρι τον τελευταίο πόντο. Η Robo Markets ΑΕΛ είναι στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής με 35 βαθμούς. Η Ολυμπιάδα κερδίζοντας την Ανόρθωση έμεινε 4η αλλά με 29 βαθμούς, μείωσε στους έξι πόντους την απόσταση και εάν κερδίσει θα είναι πλέον ισότιμη διεκδικήτρια του τίτλου.

Η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως με τον Γιάννη Γιαπάνη στον πάγκο κτίζει χαρακτήρα πρωταθλήτριας και την Τρίτη σκέφτεται μόνο τη νίκη. Η προετοιμασία τελειώνει τη Δευτέρα και ο κόουτς θα καταστρώσει τα τελικά του πλάνα για την 2η νίκη στη Β Φάση. Στην πρσφυγική ομάδα ξέρουν ότι με νίκη πλησιάζουν στο όνειρο του τίτλου.

Η Robo  Markets ΑΕΛ είναι πολύ σταθερή φέτος, όμως κάποιοι χαμένοι βαθμοί δεν την άφησαν να ξεχωρίζει. Την 15η αγωνιστική ανέβηκε στην κορυφή και θέλει να μείνει εκεί. Εάν κερδίσει στο Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου το σίγουρο είναι ότι κάνει τεράστιο βήμα. Ο κόουτς Στέλιος Μασιάς τελειώνει την προετοιμασία την Δευτέρα και θα ετοιμάσει την αποστολή για τη Λευκωσία.

Η διαιτητική ομάδα και οι κριτές του αγώνα είναι:

Διαιτητές: Γ.Παπαγεωργίου – Σ. Φλουρής

Επόπτες: Μ. Προκοπίου –Χ. Μητροφάνους

Σημειωτές: Ι. Τοφής – Α. Χρυσάνθου

Παρατηρητής Διαιτησίας:  Π. Τοφής

Παρατηρητής Αγώνα:Α. Καλλής

Στους δυο αγώνες της Α Φάσης την 3η αγωνιστική η Robo Markets ΑΕΛ κέρδισε με 3-1 σετ στη Λεμεσό. Την 10η η Ολυμπιάδα επικράτησε στην έδρα της «Νεάπολη – Επιστροφή» με 3-1 σετ.

H BΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (15Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

  1. Robo Markets ΑΕΛ (12 -03, 38-15(σετ) )35
  2. Ανόρθωση (11-04, 40-15(Σετ)) 35
  3. Korantina Homes Παφιακός (11-04, 36-15(Σετ) 34
  4. Ολυμπιάδα Νεαπόλεως (11-04, 37-23(Σετ) 29

ΌΜΙΛΟΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗΣ (ΘΕΣΕΙΣ 5-8)

Παιχνίδι μια κατηγορία θα δώσουν Ομόνοια και UCLan Cyprus  ΘΟΙ Αυγόρου στον Όμιλο διαβάθμισης. Η έδρα του αγώνα παραμένει άγνωστη αφού το Λύκειο Αγ. Χρυσοστόμου που δήλωσε η Ομόνοια ως έδρα δεν πληροί τις προδιαγραφές. Το Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου και Αθλητικό Κέντρο Ανορθώσεως είναι κατειλημμένα την Τρίτη. Άξιο αναφοράς είναι ότι τις δυο ομάδες χωρίζουν μετά από 15 αγώνες τρεις βαθμοί. Σημαντικός αγώνας γοήτρου θα διεξαχθεί στη Λεμεσό μεταξύ Property Gallery Απόλλων – ΑΕΚ.

«ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ»: Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΕΚ

Δυο εκ των κορυφαίων ομάδων διαχρονικά της κυπριακής πετόσφαιρας βρέθηκαν στον Όμιλο της διαβάθμισης. Τόσο οι «γαλάζιες», όσο και «οι κιτρινοπράσινες» θα παίξουν ρυθμιστικό ρόλο στον Όμιλο και χρησιμοποιούν τις πέντε αγωνιστικές μέχρι το φινάλε ως προετοιμασία για τους αγώνες Κυπέλλου.

Σαφώς οι D. Letsiev και Χρ. Αμύρωτος προετοιμάζουν πλάνο νίκης, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού τους είναι και η χρησιμοποίηση των πολλών ταλέντων που διαθέτουν οι ομάδες τους.

Η ομάδα διαιτητών και κριτών του αγώνα είναι:

Διαιτητές: M. Aντώρκας – Κ. Κογιώνης

Επόπτες: A. Aντωνίου – Π. Κονιαράκης

Σημειωτές: Π. Θεοδώρου – Δ. Πέτρου

Παρατηρητής Αγώνα: Α. Κεφάλας

Στους αγώνες της Α Φάσης την 5η αγωνιστική ο Property Gallery Απόλλων κέρδισε στο «Κίτιον» 0-3 και την 12η αγωνιστική 3-0 στο «ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ».

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (15Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

  1. Property Gallery Απόλλων (08-07, 30-23(Σετ) 25
  2. ΑΕΚ (05-10, 18-34(Σετ) 15
  3. UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου (01-14, 09-43) 05
  4. Ομόνοια (01-14, 04-44) 02

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy