Ισοπαλία…

Δυνατά μπήκε η ΑΕΛ στον αγώνα του Μακαρείου που στο 9΄ ευτύχησε να σκοράρει όταν μετά από κόντρες στην περιοχή του Ολυμπιακού, ο Γκοντάλ έγινε κάτοχος της μπάλας και πλάσαρε στα δίκτυα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο σκόρερ μετά το πλασέ του τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 14΄με τον Νταβόρ να παίρνει τη θέση του.

Μετά το γκολ της ΑΕΛ, ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράσει κάτι όμως που δεν κατάφερε, ενώ οι «γαλαζοκίτρινοι» γινόντουσαν πολύ επικίνδυνοι, όπως στο 41΄ με τον Αβραάμ να μην κάνει την καλύτερη επιλογή για πάσα και να σουτάρει με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να αποκρούει. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ΑΕΛ να προηγείται με 0-1! Τρεις κίτρινες κάρτες είδαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, Τεισέιρα, Αβραάμ και Μαέ.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στην επανάληψη για να ισοφαρίσει και πίεζε την ΑΕΛ που όμως δεν κινδύνεψε στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης. Στο 61΄μια καλή προσπάθεια για την ΑΕΛ με τον Αβραάμ να μην γυρίζει τη μπάλα όσο καλά θα ήθελε στην περιοχή με αποτέλεσμα να χαθεί καλή προϋπόθεση. Στο 64΄νέα ευκαιρία για την ΑΕΛ με τον αμυντικό του Ολυμπιακού να προλαβαίνει τον Μαέ. Η ΑΕΛ ανέβασε ρυθμό και μετά το πρώτο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου ήταν αυτή που πίεζε.

Στο 68΄ο Ολυμπιακός ισοφάρισε αφού μετά από κεφαλιά ο Βοζίνια είχε λάθος εκτίμηση και δεν απέκρουσε όπως θα ήθελε. Στο 76΄έγινε η δεύτερη αλλαγή για την ΑΕΛ με τον Γκαζαριάν να μπαίνει στο γήπεδο στη θέση του Αντάμοβιτς, ενώ οι “γαλαζοκίτρινοι” έδειχναν να ελέγχουν τον ρυθμό του αγώνα. Στο 85΄έγινε η τρίτη αλλαγή για την ΑΕΛ με τον Χουράδο να παίρνει τη θέση του Μαίντεβατς.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε μετά και τρία λεπτά καθυστερήσεων στην ισοπαλία 1-1 και πλέον όλα θα κριθούν στους τελευταίους αγώνες για την είσοδο της ΑΕΛ στην εξάδα. Η εξάδα είναι στα πόδια των “γαλαζοκιτρίνων” που αγωνίζονται με τον Εθνικό Άχνας εντός έδρας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy