Ήττα – ΣΟΚ για Ρεάλ!!!

Καταστροφή για την Ρεάλ Μαδρίτης που μία εβδομάδα πριν το clasico ηττήθηκε με 1-0 από την Λεβάντε και πλέον βρίσκεται στο -2 από την Μπαρτσελόνα!

Το ματς με την Λεβάντε ήταν θεωρητικά… το εύκολο στην εβδομάδα βουνό με αναμετρήσεις απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι και την Μπαρτσελόνα που πιθανώς να κρίνουν μία ολόκληρη χρονιά.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήγε απόλυτα υποψιασμένη. Η γκέλα της περασμένης εβδομάδες με την Θέλτα την έμαθε ότι πρέπει να κοπιάζει πολύ ακόμα και στα πιο… βατά παιχνίδια. Η πεντάρα της Μπαρτσελόνα νωρίτερα επί της Εϊμπάρ την είχε ρίξει από την κορυφή.

Ωστόσο, οι καλές στιγμές ήταν ελάχιστες. Ένα σουτ του Μπενζεμά με καλές προϋποθέσεις που μπλόκαρε ο Αϊτόρ (11’), μία καλή στιγμή με τον Κασεμίρο (17’) και αυτό ήταν όλο. Η Λεβάντε με επιστημονική άμυνα κατάφερνε να κρατάει μακριά τους κινδύνους από την εστία της και όσο περνούσε η ώρα ξεθάρρευε και περισσότερο.

Ο Μπάρντι είχε την πρώτη καλή στιγμή (48’), ενώ ουκ ολίγες φορές οι παίκτες των δύο ομάδων τα θαλάσσωσαν στην τελική πάσα, με το 0-0 να παραμένει για 79 λεπτά μάλλον… συμπτωματικά.

Τότε, ο Χουάν Χοσέ Μοράλες σκέφτηκε κάτι… άρρωστο. Σε μία σκοτωμένη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, περίπου στην συμβολή της περιοχής, αντί να κοντρολάρει και να περιμένει δοκίμασε ένα… τούβλο με την μία. Η μπάλα καρφώθηκε κοντά στο παραθυράκι του Κουρτουά που πιάστηκε στον ύπνο και η ζημιά για την Ρεάλ Μαδρίτης είχε γίνει (79’, 1-0).

Παρά την πίεση των τελευταίων λεπτών, οι μερένγκες είδαν το αήττητο 15 αγώνων να παίρνει τέλος και πλέον πάνε στο clasico με την χειρότερη δυνατή ψυχολογία, στο -2 από την Μπαρτσελόνα και κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα με τον νέο τραυματισμό του Αζάρ, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στον αστράγαλο.

sdna.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy