«Από τη χειρότερη μέρα της ζωής του, βρέθηκε στην καλύτερη» είπε η μητέρα του μικρού Κουέιντεν μετά την αποθέωση που γνώρισε το παιδί όταν μπήκε μαζί με τους παίκτες της εθνικής ομάδας All-Stars του αυστραλιανού ράγκμπι στο γήπεδο.

Το 9χρονο αγόρι από την Αυστραλία έχει πέσει θύμα άγριου bullying πολλές φορές και μάλιστα σε ηλικία έξι ετών ήταν η πρώτη φορά που ήθελε να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με το BBC, η μητέρα του 9χρονου Κουέιντεν, η οποία έγινε μάρτυρας ενός ακόμη περιστατικού δημοσίευσε το βίντεο που ο μικρός κλαίει με λυγμούς περιγράφοντας τι συνέβη στο γιο της.

«Αυτό κάνει το bullying», ενώ στη συνέχεια ακούγεται και ο μικρός να λέει ότι θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του. «Δώσε μου ένα μαχαίρι, θα σκοτωθώ. Θέλω να πεθάνω».