ΠΕΝΤΕ η Μπάρτσα, ΤΕΣΣΕΡΑ ο Μέσι!!! 

Με τον Λιονέλ Μέσι να κάνει ό,τι θέλει την άμυνα της Έιμπαρ, η Μπαρτσελόνα πήρε μία εμφατική νίκη με 5-0 που την έστειλε στην κορυφή, με ματς παραπάνω από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Μία από τις πιο άνετες επικρατήσεις της μέσα στη σεζόν πανηγύρισε το απόγευμα του Σαββάτου η Μπαρτσελόνα, νίκησε με 5-0 την Έιμπαρ στο “Καμπ Νόου” για την 25η αγωνιστική της La Liga και να είναι πλέον στο +2 από την Ρεάλ με ματς παραπάνω.

Ουσιαστικά, το ματς εξελίχτηκε σε ένα προσωπικό ρεσιτάλ του Λιονέλ Μέσι που πέτυχε χατ-τρικ από το πρώτο ημίχρονο και σταμάτησε στα τέσσερα γκολ, ενώ ντεμπούτο με τη μπλαουγκράνα φανέλα έκανε και ο νεοαποκτηθέντας φορ από την Λεγκανές, Μπρέθγουεϊτ που πρόλαβε να δώσει και ασίστ.

Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και η έκτη νίκη σε ισάριθμα ματς κόντρα στην Έιμπαρ για τους μπλαουγκράνα, που στρέφουν πλέον την προσοχή τους σε δύο καυτά εκτός έδρας ματς: απέναντι στην Νάπολι για τους “16” του Champions League και με την Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα Clasico που αναμένεται να παίξει μεγάλο ρόλο στη μάχη του τίτλου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy