Διακοπή στο ΑΕΚ Κοράκου – ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου λόγω ρατσιστικής συμπεριφοράς(video)

Ο αγώνας διακόπηκε στο 63ο λεπτό όταν αποχώρησε η φιλοξενούμενη ομάδα. Στο χρονικό σημείο της διακοπής η ΑΕΚ ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0.

Πρωτοφανές επεισόδιο ρατσισμού σε βάρος νεαρού ποδοσφαιριστή της ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου διαδραματίστηκε σήμερα το απόγευμα στην Κοράκου σε αγώνα για την επίλεκτη κατηγορία της ΣΤΟΚ.
Σύμφωνα με μαρτυρίες ο 19χρονος ποδοσφαιριστής λόγω χρώματος δεχόταν καθ’ολη την διάρκεια του αγώνα (μέχρι την οριστική διακοπή) επανειλημμένη ρατσιστική επίθεση από 2 αντιπάλους ποδοσφαιριστές με ρατσιστικό υβριολόγιο και προσβλητικά σχόλια περί “σκλάβου” κλπ.
Ο παθών αποχώρησε από το γήπεδο κάτι που έπραξε όλη η ομάδα σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Έπειτα από διαβουλεύσεις αποφασίστηκε όπως συνεχιστεί το παιχνίδι όμως ο διαιτητής κατά την επιστροφή των ομάδων για επανέναρξη αποφάσισε να τιμωρήσει με κόκκινη κάρτα τον παίκτη της ΑΕΚ Κοράκου για την συμπεριφορά του διακόπτοντας τον αγώνα οριστικά.

Δείτε το video που ανάρτησε η ΑΠΕΑ:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy