Πέντε σίγουρα εκτός, παίζεται για Ενσούε, Μπένσοπ

Με ανακοίνωση του ο επίσημος Απόλλωνας ενημερώνει για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει του αγώνα κόντρα στη Δόξα.

Αναλυτικά:

Με προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής (21/02) η ομάδα μας ολοκληρώνει την σύντομη προετοιμασία της ενόψει του εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Δόξα στο Τσίρειο Στάδιο το απόγευμα του Σαββάτου (22/02).
Η τεχνική ηγεσία θα καταστρώσει τα αγωνιστικά της πλάνα χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες των ανέτοιμων Μάρκοβιτς, Γκακμπέ και Μόλ, όπως επίσης και στους τιμωρημένους με κάρτες Σακέτι και Γιούστε.
Αντίθετα η παρουσία των Μπένσοπ και Ενσούε θα ξεκαθαρίσει στην τελευταία προπόνηση (είχαν και οι δυο κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμού στον αγώνα κυπέλλου με τον Εθνικό).

  • Aντίθετα επιστρέφει ο Γιάννης Γιαννιώτας ο οποίος εξέτισε την ποινή των δυο αγωνιστικών από την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στον αγώνα με την Πάφο.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ

Ο Σάσα Μάρκοβιτς προπονείται ατομικά σε υψηλή ένταση, και εκτιμάται ότι αρχές της επόμενης εβδομάδας θα ενσωματωθεί με την ομάδα.
Ο Σερτζ Γκακμπέ συνεχίζει φυσικοθεραπεία, πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα. Η μετεγχειρητική του πορεία χαρακτηρίζεται ικανοποιητική και τις επόμενες ημέρες θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του.
Ο Ζοέλ Μολ συνεχίζει πρόγραμμα φυσικοθεραπείας και θεραπευτικής άσκησης στο γυμναστήριο.

 

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy