Μέχρι τις 28/2 οι εγγραφές στο Τουρνουά Ακαδημιών της Αγίας Νάπας.

Το Ayia Napa Youth Soccer Festival θα διεξαχθεί 11-16 Απριλίου για 20η συνεχόμενη φορά.

Η μεγαλύτερη διοργάνωση ακαδημιών της νοτιοανατολικής Ευρώπης επιστρέφει σε περίπου δύο μήνες και… κάτι και οι ομάδες που προγραμματίζουν να λάβουν μέρος στο 20ο Τουρνουά Αγίας Νάπας (11-16 Απριλίου 2020) ήδη ζεσταίνουν τις «μηχανές» τους.

Οι εγγραφές γίνονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω του www.ayianapasoccerfestival.com και θα συνεχιστούν έως τις 28 Φεβρουαρίου.

Σημαντικές Ημερομηνίες:
• 28 Φεβρουαρίου – Επιβεβαίωση & Εξόφληση εγγραφής
• 6 Μαρτίου – Κλήρωση Φάσης Ομίλων
• 23 Μαρτίου – Δημοσιοποίηση αρχικού προγράμματος αγώνων
• 1 Απρίλιου – Δημοσιοποίηση τελικού προγράμματος αγώνων
• 3 Απρίλιου – Πλήρης εξόφληση οικονομικών υποχρεώσεων
• 10 Απριλίου – Τελευταία ημερά υποβολής / αλλαγών ρόστερ.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 99596166 / 99542994.

Η επικράτηση σε ένα διεθνές τουρνουά αποτελεί σοβαρό δέλεαρ για τους μικρούς ποδοσφαιριστές, μιας και ο βασιλιάς των σπορ είναι συνυφασμένος με τα όνειρά και τις φιλοδοξίες τους. Μαζί τους ρίχνονται στη μάχη και τα προπονητικά επιτελεία, που καλούνται σαν γνήσιοι και σοφοί μέντορες, να τους οδηγήσουν – στα πλαίσια του υγιούς ανταγωνισμού και της συναδελφικής αλληλεγγύης – στην αθλητική αριστεία.
Ένας δρόμος δύσβατος, που προϋποθέτει αφοσίωση, επιμονή και ομαδικότητα.
Μάτια από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου θα έχουν στραμμένη τη προσοχή στην Κύπρο.
Ο φετινός αριθμός συμμετεχόντων αναμένεται να ξεπεράσει τον περσινό, καθώς ο θεσμός βαδίζει προς την υλοποίηση του οράματος να καταστήσει την Κύπρο ένα ποδοσφαιρικό σταυροδρόμι.
Οι 392 ομάδες και τα 6.000 παιδιά της περσινής διοργάνωσης αποτελούν σαφέστατη ένδειξη της δίψας που υπάρχει από τους νεαρούς «μονομάχους» για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, γράφοντας με αργά αλλά σταθερά βήματα τον πρόλογο σε μια προδιαγραφόμενη καριέρα εντός των τεσσάρων λευκών γραμμών.

Όλα αυτά λαμβάνουν χώρα σε ένα περιβάλλον εξαιρετικών εγκαταστάσεων, σε γήπεδα με φυσικό χλοοτάπητα, που ευνοούν την ανάπτυξη της δημιουργικότητας και τη ποδοσφαιρικής φαντασίας, γεγονός φυσικά που εδώ και χρόνια κάνει τους γονείς να εμπιστεύονται τυφλά τα «βλαστάρια» τους στους επαγγελματίες του τουρνουά.

Επαγγελματίες, οι οποίοι αξιολογούν τα πεπραγμένα της κάθε χρονιάς και με σειρά συναντήσεων αποφασίζουν για τις ανάγκες των επικείμενων διοργανώσεων. Με φόντο την αγωνιστική αναβάθμιση, έχουν προχωρήσει από το 2018 στη δημιουργία δύο κατηγοριών (Eagles και Lions), ενώ παράλληλα δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση και στη γυναικεία συμμετοχή, η οποία θα είναι έντονη στο φετινό τουρνουά.

Από το 2020 οι ομάδες των Eagles που θα αποκλειστούν στη φάση των Ομίλων, θα μπορούν να συνεχίσουν στα νοκ-άουτ των Lions.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αγόρια και κορίτσια γεννημένα από το 2004 και έπειτα.

Το Ayia Napa Soccer Festival διοργανώνει το Σωματείο SoccerWorldCyprus, υποστηρίζεται από το Υφυπουργείο Τουρισμού και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αγίας Νάπας και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Θεσμικός υποστηρικτής είναι ο ΚΟΑ.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο www.ayianapasoccerfestival.com και στον επίσημο λογαριασμό www.facebook.com/AyiaNapaYouthSoccerFestival.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy