Αρκετά κανιβαλίζουν όλοι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ με την πρώτη ευκαιρία

Σε πρωινή του ανάρτηση στα social media ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Εδώ η ανάρτηση του: 

“Αρκετά κανιβαλίζουν όλοι απέναντι στο ποδόσφαιρο και με την πρώτη ευκαιρία απέναντι και στον ΑΠΟΕΛ. Φθάσαμε στο σημείο να ακούμε για συσκέψεις πολιτικών αρχηγών με σκοπό την ενημέρωση για το ποδόσφαιρο. Ενδιαφέρθηκαν όλοι τώρα για τα κακώς έχοντα του ποδοσφαίρου μας και τρέχουν ως σωτήρες για να τα διορθώσουν. Μακάρι επιτέλους να βρουν τις λύσεις λοιπόν οι πολιτικοί. Αφού δεν τρέχουν για να καρπωθούν τα επικοινωνιακά ωφέλη που προσφέρουν οι μέρες και το ενδιαφέρουν του κόσμου ας επωμιστούν και τις ευθύνες τους. Οι πολιτικοί προφανώς δεν αντιλαμβάνονται ότι το τι συμβαίνει τώρα είναι η “Φάτα Μοργκάνα” του τι συμβαίνει στους υπόλοιπους τομείς της ζωής μας. Το ποδόσφαιρο είναι καθρέφτης της κοινωνίας μας. Ο απόλυτος αντικατοπτρισμός. Ας αναθεματίσουμε λοιπόν και το ποδόσφαιρο. Και όλοι ως χειροκροτητές ας παρακολουθούμε αυτό το θέατρο σκιών που εξελίσσεται μέχρι να πέσει η…αυλαία.”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy