Ο Καραβίδας μιλήσε για Κίρζη, ηγεσία της ΚΟΠ και αύξηση των ομάδων 

«Για να φτιαχτεί κάτι πρέπει να κρούσει εντελώς. Εμείς κρούσαμε σε όλους τους τομείς. Υπάρχει θεσμός κυπέλλου; Παλιά πήγαιναν τελικό και άλλες ομάδες όπως η Νέα Σαλαμίνα και ο Εθνικός. Τώρα απαγορεύεται. Είναι κομμένα και ραμμένα για τους μεγάλους. Το πρωτάθλημα σας ικανοποιεί; Όλη η Κύπρος ξέρει εδώ και καιρό ότι θα πάνε διαβάθμιση δύο εκ των ΕΝΠ, Δόξας και Εθνικού. Αν δεν αλλάξει το σύστημα θα μείνω στη Β΄ Κατηγορία. Τα σωματεία διαλύθηκαν και θεωρώ ότι θα πρέπει να αυξηθούν οι ομάδες. Διαφορετικά, ας μείνουν οι 6 μεγάλοι να παίζουν μόνοι τους. Αν δεν έρχονταν οι Ρώσοι, θα υπήρχε η Πάφος; Αν δεν ερχόταν ο Τορναρίτης, θα υπήρχε ο Ολυμπιακός; Ναι πρέπει να αυξηθούν οι ομάδες. Είναι και άλλα. Η πολιτεία πρέπει να χορηγεί τις ομάδες. Έπρεπε να ήταν παττισμένα τα 2/3 των σωματείων. Ο κ. Παπασταύρου ήρθε με όνειρα. Αν δεν κάνει κάτι σε 2-3 χρόνια δεν θα φύγει; Θέλει επισκευή το ποδόσφαιρο μας. Τώρα θυμήθηκαν τα γήπεδα. Τα γήπεδα της Β΄ Κατηγορίας είναι ακόμη χειρότερα. Που είναι η πολιτεία; Είναι πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν. Αν πάω στη Β΄ Κατηγορία, να πάω, αλλά να το απολαμβάνω. Τώρα ανακατσιώ να πάω».

Για την ηγεσία της ΚΟΠ: «Έφεραν μας ξένους, θα φέρει το VAR, προσπαθεί».

Για τα όσα είπε ο Νίκος Κίρζης: «Είπε σωστά πράγματα. Δεν συμφωνώ όμως στο ότι φταίνε μόνο οι παράγοντες. Πρέπει να γίνει προεργασία από ειδικούς και να έρθουν με προτάσεις»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy