Η Ατλάντα διέλυσε την Βαλένθια!!!

Η Αταλάντα έδωσε παράσταση στο San Siro και αφού επιβλήθηκε 4-1 της Βαλένθια, πήρε προβάδισμα για τους «8». Δύο γκολ ο Χάτεμπερ.

«Πρέπει να απενεργοποιήσουμε την βόμβα που λέγεται Αταλάντα» είχε πει πριν το ματς ο τεχνικός της Βαλένθια, Αλμπερτ Θελάδες, όμως δυστυχώς για εκείνον, κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Η La Dea είχε για πρώτη φορά στην ιστορία της 45.000 οπαδούς στο πλευρό της και μετά το 4-1 κόντρα στην δύο φορές φιναλίστ του Champions League, έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για μια τεράστια πρόκριση.

Από νωρίς η Αταλάντα έκανε σαφές σε όσους πήγαν στο γήπεδο ότι θα παίξει το γνωστό επιθετικό ποδόσφαιρο. Και έτσι έγινε, κόντρα στις Νυχτερίδες που πήγαν στην Ιταλία με σημαντικές απουσίες. Στο 8′ ο keeper των φιλοξενούμενων, Ζάουμε, έκανε τρομακτική επέμβαση στο πλασέ του Πάσαλιτς στο τετ-α-τετ, όμως στο 15′ ο Χάτεμπερ με προβολή έπειτα από γύρισμα του Παπού Γκόμες άνοιξε το σκορ (1-0). Στο 30′ η Βαλένθια βρέθηκε κοντά στην ισοφάριση αλλά το πλασέ του Φεράν Τόρες στην κλειστή γωνία πήγε στο δοκάρι και οι Μπεργκαμάσκι τιμώρησαν στο 42′ με τη φωτοβολίδα του Ιλιτσιτς στο παραθυράκι για το 2-0 που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Η Βαλένθια μείωσε στο 66′ με το ωραίο αριστερό του Τσερίσεβ μετά το αβίαστο λάθος του Παλομίνο στην άμυνα, όμως παρά τις ευκαιρίες που είχε στη συνέχεια, το 4-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος και της δίνει λιγοστές ελπίδες για την ρεβάνς.

sdna.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy