Δήλωση Μασιά μετά την αποφυλάκιση του

Ελεύθερος υπό όρους είναι ο Δημήτρης Μασιάς ο οποίος μίλησε μετά το τέλος της δικαστικής διαδικασίας στα ΜΜΕ:

Αρχικά: “Τέλειωσε για εμάς ένα πανεπιστήμιο, θεωρώ με βαθμό άριστα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και όλους τους φίλους, συγγενείς που κατά εκατοντάδες ήταν μαζί μου από την πρώτη στιγμή. Έχουμε εμπιστοσύνη στην Κυπριακή δικαιοσύνη. Επίσης ευχαριστώ την Αστυνομία και τους ανακριτές που από την πρώτη στιγμή μας είχαν σεβαστεί και είχαν επιδείξει απόλυτο επαγγελματισμό προς το άτομο μας. Θεωρώ ότι κάποιοι έχουν θορυβηθεί στο να μεγαλώνει η Αγία Νάπα ή ο Αχυρώνας ή ο Μασιάς. Εμείς θα συνεχίσουμε το έργο μας από εκεί που ξεκινήσαμε και θέλω να επαναλάβω ξανά ότι έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στην Κυπριακή Δημοκρατία και στην δικαιοσύνη”.

-Θεωρείτε ότι αδίκως περάσατε όλη αυτή την περιπέτεια; “Καλά είναι να ξέρουμε τις παροιμίες που λέγαν οι παλιοί. Μια παροιμία σε αυτή την ερώτηση σας είναι ότι ‘Όποιος δεν μπορεί να δέρει τον γάδαρο δέρνει το σαμάρι’. Όλα αυτά θα τα κρίνει το δικαστήριο, αυτά, ευχαριστώ πάρα πολύ”.

-Υπάρχει διαφθορά στο Κυπριακό ποδόσφαιρο; “Ευχαριστώ πάρα πολύ. Απλά αυτό που έχουμε δει αυτή τη βδομάδα, αυτός ο κανιβαλισμός με τα media νομίζω καλύτερα να ασχοληθείτε με τα οδοφράγματα και τους τούρκους και τον κορονοϊό και να ασχοληθείτε με αυτά θεωρώ που εν πιο σημαντικά. Ευχαριστώ πολύ”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy