Todo son Mentiras…!

“Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί” ακούγαμε όλα αυτά τα χρόνια και εμείς νομίζαμε για οχτρούς Τούρκους και Άγγλους.

Όχι κυρά Κατίνα μου, όλα ψέματα ήταν, φτιάξε καφέ και θα στα πω όλα εγώ να τα μάθεις από πρώτο χέρι. Ο «Βελζεβούλ» δεν είναι ο Μεχμετ απο την Άγκυρα αλλά ο Χορχε ντι Ρουφιάνο ντι Ισπανιόλο από την Βαρκελώνη, που άκουσαν-άκουσον κατηγόρησε εμάς …τους άμεμπτου ηθικής!

Ναι-ναι κυρά Κατίνα μου, καλά κατάλαβες, ήρθαν τα λαμόγια οι Ισπανοί να μας κάνουν μαθήματα φλαμένγκο. Ποιούς; Εμάς , που χορεύουμε την τατσιά!

Ξετσίπωτοι σου λέω οι Ισπανιόλοι δημοσιογραφίσκοι. Έχουνε και ηχητικά ντοκουμέντα, ονόματα σου λέω για αγώνες στημένους αλλά ευτυχώς έχουμε νομούς αγαπημένη μου κυρά που προστατεύουν απόρρητα. Πάλι καλά δηλαδή, όχι να μας πιάσουν κορόιδα σαν τους χαζούς τους ταύρους τους.

Όχι κυρ Χορχε μου δεν θα μας πεις εσύ πως θα κάνουμε πασουλες τη δικαιοσύνη και για να ξέρεις όλα αυτά που λες για ύποπτες στοιχηματικες δραστηριότητες και για ποδοσφαιρικά αλισβερίσια εγώ τα ακούω βερεσέ.

Todo son mentiras σου λέω. Ψεύδεσαι κυρ Χορχε μου και έχεις εξαγριώσει ομάδες, έχεις θυμώσει πρόεδρους και έχεις φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τους εκπρώσοπους τύπου των ομάδων οι οποίοι δηλώνουν οι ερμοι ότι έχουν πέσει από τα σύννεφα.

Δεν λες πάλι καλά που περάσαμε στην επίθεση και ανακαλύψαμε καμπόσα για την γούνα τους και για τις φυλλάδες τους στα Panama Papers . Τους κάναμε τα μούτρα κρέας και πολύ το φχαριστήθηκα.

Δεν λες πάλι Δόξα το Θεό που κινητοποιήθηκε όλος ο κρατικός μηχανισμός για να προστατεύσει το κυπριακό ποδόσφαιρο από τα Καστιλιάνικα ψέματα τους.

Τι κι αν υπάρχουν ηχογραφημένα ντοκουμέντα με το σκαλιώτικο – ισπανόφωνο Λατίνο αγόρι; Εδω δεν είναι το Καστιλιάνικο τσιφλίκι σου φίλε Χορχε. Εδω είναι Κύπρος ρεεεε!

Της Τζίνας Κωνσταντίνου

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy