“Ο κόσμος αηδίασε και φεύγει ανεπιστρεπτί…”

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΛ, Θύρα 3 είχαμε νωρίτερα σήμερα(19/2) σχετικά με όσα συμβαίνουν στο Κυπριακό ποδόσφαιρο αλλά και τον επαναληπτικό αγώνα Κυπελλου κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

Η φίλαθλη κοινή γνώμη παρακολουθεί με αποτροπιασμό και αηδία τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου. Όλα όσα ήξεραν οι πάντες αλλά μόνο οι οργανωμένοι τα έλεγαν διαχρονικά και με συνέπεια, έχουν επιβεβαιωθεί. Πλέον το κυπριακό ποδόσφαιρο έπιασε επίσημα πάτο και αν όλα αυτά γίνονταν σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα θα είχε ήδη παρέμβει ο εισαγγελέας και οι διοργανώσεις θα διακόπτονταν επ’ αόριστον.

Ταυτόχρονα, χθες το βράδυ ακούσαμε από το προεδρικό ότι μόνο 2 γήπεδα πληρούν τις προδιαγραφές ενώ απαιτούνται πολλά εκατομμύρια για να φτιαχτούν τα υπόλοιπα και να είναι ασφαλή. Όμως, μετά από όλα αυτά έχετε ακόμα τα μούτρα να μιλάτε για κάρτες οπαδού; Εδώ σας πηγαίνει γάντι η έκφραση « ο κόσμος καίγεται και το μ.. χτενίζεται».

Ακούσαμε και τον Αντρέα Μιχαηλίδη να μιλά για ψευτοτροποποίηση του νόμου, παίζοντας με τη νοημοσύνη του κόσμου και καλύπτοντας το κόμμα του που τόσο ευγενικά του παραχώρησε τη θέση του προέδρου του ΚΟΑ επειδή δεν βγήκε βουλευτής. Εκτός του ότι το μητρώο θα παραμείνει έτσι και αλλιώς στο ΚΟΑ, πρακτικά δεν αλλάζει κάτι και ίσως χειρότερα θα είναι τα πράγματα αν το πάρουν και τα σωματεία.

Ο κόσμος από τη μια αηδίασε και φεύγει ανεπιστρεπτί αρνούμενος να πιάνεται κορόιδο και από την άλλη τα γήπεδα δεν τηρούν ούτε τα βασικά, όχι μόνο για το αποτυχημένο μέτρο σας αλλά και για την ασφάλεια των θεατών. Το ποδόσφαιρο είναι σε οριακό σημείο και αν σας ένοιαζε πραγματικά για αυτό, έτσι όπως είναι τα πράγματα τουλάχιστον θα ζητούσατε μια αναστολή του νόμου, αφού σκέφτεστε και το πολιτικό κόστος, ώστε να ανοίξουν οι πόρτες για όλους.

Μέσα σε όλα αυτά η ποδοσφαιρική μας ομάδα παίζει σήμερα………….για την πρόκριση στα ημιτελικά. Ο Ντούσαν και οι παίκτες καλούνται να κάνουν το αυτονόητο και να φέρουν την πρόκριση στο λιμάνι. Ο σύνδεσμος θα είναι ανοικτός για τον αγώνα.

Αύριο τσικνοπέμπτη αρχίζει το πολιτιστικό γεγονός του καρναβαλιού για την πόλη μας, ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ διοργανώνει πάρτι στο οίκημα του από τις 12:00 το μεσημέρι με κρεατικά και οινόπνευμα. Όλοι λέοντες είναι καλεσμένοι για το καθιερωμένο τσίκνομα.

Κλείνοντας, ενημερώνουμε ότι το μεγάλο καρναβαλίστικο πάρτι του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, την τελευταία Κυριακή του καρναβαλιού. Περισσότερες λεπτομέρειες σε μεταγενέστερη μας ανακοίνωση.

ΥΓ. Υπουργέ πως πάει ο αριθμός των νέων καρτών;

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy