“Δίκαια περάσαμε, ήμασταν καλύτεροι”

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ανδρέα Αβραάμ στην κάμερα της Primetel μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ και την πρόκριση της ΑΕΛ στα ημιτελικά.

 

Για το πλάνο του Κέρκεζ: “Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο του προπονητή μας. Έπρεπε να πιέσουμε ψηλά και να μην τους αφήσουμε να κυκλοφορήσουν την μπάλα. Δεν μας δημιούργησαν φάσεις. Είχαμε και τις ευκαιρίες σήμερα και πατούσαμε καλύτερα. Είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό που καταφέραμε”.

Για το πρέσινγκ στα ντέρμπι: “Η αλήθεια είναι ότι δουλέψαμε πολύ καλά σε αυτό το κομμάτι. Αυτή η ομάδα είναι δύο χρόνια μαζί με τον ίδιο προπονητή μαζί με κάποιους παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι”.

Για το αν μπορεί η ΑΕΛ να πάρει και πάλι το κύπελλο: “Σίγουρα ξεκινάμε από το 50-50. Είμαστε οι κυπελλούχοι και θέλουμε να κάνουμε το back to back. Θέλουμε να γράψουμε ξανά ιστορία, θέλουμε ξανά το κύπελλο”.

Για τον στόχο στο πρωτάθλημα: “Στόχος η εξάδα, έχουμε ακόμη δύο τελικούς στο πρωτάθλημα. Η ομάδα δεν αξίζει να είναι σε αυτή τη θέση και να παλεύει για εξάδα. Θα μπορούσε να είναι πιο ψηλά στην βαθμολογία”.

Για τον κόσμο: “Τους ευχαριστούμε πολύ. Είναι ο δωδέκατος παίκτης ακόμη κι αυτοί οι λίγοι που έρχονται και ευελπιστούμε κάποια στιγμή να νιώσουμε οι ποδοσφαιριστές αυτό που νιώσαμε όταν κατακτήσαμε το κύπελλο”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy