“Παίκτες, Προπονητής, Διοίκηση φέρετε μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την όλη κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας”

Ανακοίνωση εξέδωσαν σήμερα(18/2) οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα σχετικά με την κατάσταση στην ομάδα τους αλλά και με όσα συμβαίνουν στο Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση:

Δυστυχώς η ομάδα μας για ακόμη μια αγωνιστική, παρουσιάστηκε με την ίδια τραγική εικόνα που μας έχει συνηθίσει τις τελευταίες αγωνιστικές.

Τι να πούμε, ειδικά για το τελευταίο παιχνίδι;

Δεν γίνεται μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες να βλέπεις τέτοια κατάντια. Ποδοσφαιρικο εγωισμό και παθος μηδέν. Είδαμε παικτες να μην σέβονται την ομάδα, τον κόσμο, και τους εαυτούς τους.

Κάποιοι έχουν καταχραστεί κάθε όριο υπομονής, έχουν ξεχάσει που αγωνίζονται, και τι αντιπροσωπεύουν.

Παίκτες, Προπονητής, Διοίκηση φέρετε μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την όλη κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας!

Σχετικά με τα γραφόμενα της ισπανικής ιστοσελίδας τις τελευταίες ώρες, από ποια σύννεφα πέσατε ρε γελοίοι άνθρωποι;

Ολη Κύπρος γνωρίζει τις πομπές σας, που έγιναν την συγκεκριμένη ποδοσφαιρική χρόνια 2017-2018 μεταξύ των συγκεκριμένων ομάδων, να μην λέμε ονόματα, εεε Μάκη; Να μην λέμε ονόματα εεε Αντρίκο;

Όταν τα λέγαμε εμείς κάποιοι μας έλεγαν γραφικούς, ότι έχουμε ψυχολογικά ενώ έρχονται τώρα τα δημοσιεύματα να μας δικαιώσουν για όσα λέγαμε τα τελευταία χρόνια, από τον πρώτο χρόνο εφαρμογής και επίσημα της κάρτας της ντροπής. Εχετε ξεφτιλιστεί εντελώς.

Αναφορές σε ξένα ΜΜΕ περί διεφθαρμένου κυπριακού ποδοσφαίρου, σύλληψη διεφθαρμένου διαιτητή και το γνωστό πιόνι που μόνο το γεγονός ότι υπήρξε διαιτητής, μάνατζερ, και πρόεδρος ομάδας, μας φέρνει αηδία για το πως έχετε καταντήσει το ποδόσφαιρο.

Ένα καλό στημένο σκηνικό με άδεια γήπεδα, διακοπές παιχνιδιών λόγο προβλημάτων των γηπέδων, διαιτησίες που θυμίζουν σφαγές, δεκάδες ανεξιχνίαστοι κόκκινοι φάκελοι και μια αστυνομία αφανής κομπάρσος, να δείχνει ανίκανη να ανταπεξέλθει στα προβλήματα που μαστίζουν την κοινωνία γενικότερα και να μην δίνει σημασία στη καταπολέμηση της βίας που προάγει η ίδια.

Έχετε αποτύχει ΌΛΟΙ παταγωδώς, έχετε καταστρέψει το ποδόσφαιρο και είστε συνένοχοι, αστυνομία, ΚΟΠ, ΚΟΑ Και λοιποί παράγοντες.

Υ.Γ Όσον αφορά τις δηλώσεις του κ.Μιχαϊλίδη, απλά να τον ενημερώσουμε ότι καμία τροποποίηση της κάρτας δεν θα μας ρίξει σκόνη στα μάτια. ΣΤΑ ΓΉΠΕΔΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ κατάργησή της.

Υ.Γ ΆΜΕΣΗ ΚΑΤΆΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΆΠΙΟΥ ΤΡΟΜΟΝΌΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΊΤΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΎΘΥΝΩΝ ΤΩΡΑ.

Υ.Γ. Τελικά ο Πέτρος Κονναφής τη ρόλο βάρα στην ομάδα;

Υ. Γ Να πάνε φυλακή οσοι ασελγούν κατά του κυπριακού ποδοσφαίρου, από όποια ομάδα κι αν προέρχονται.

-Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982

-ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝ Δυτικά Προάστια

-Σύνδεσμοι Εξωτερικού ΘΥΡΑ 1

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy