Ξεκαθαρίζει για Γκαστανάγια και Αβραάμ

Την προετοιμασία της για το παιχνίδι του Κυπέλλου με την ΑΕΚ ολοκληρώνει σήμερα(18/2) η ΑΕΛ. Οι περσινοί κάτοχοι του τροπαίου θέλουν να πάρουν την πρόκριση για να βρεθουν στα ημιτελικά και να φτάσουν ακόμη πιο κοντά στην υπεράσπιση του τίτλου της.

Ο Βόσνιος προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ γνωρίζει πολύ καλά πως η διάκριση στο Κύπελλο είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ομάδα του για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο αφού δ΄υσκολα θα εξασφαλίσει κάτι τέτοιο από το θεσμό του πρωταθλήματος.

Στα αγωνιστικά δεδομένα, μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης θα ξεκαθαρίσει η παρουσία του Γιον Γκαστανιάγα στην αποστολή της ομάδας. Θυμίζουμε πως ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ είχε νιώσει κάποιες ενοχλήσεις πριν από το παιχνίδι με την Ομόνοια. Σε ότι αφορά τον Αντρέα Αβράαμ και ο Κύπριος ποδοσφαιριστής ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και το πιο πιθανό είναι να προφυλαχθεί από τον προπονητή της ομάδας.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy