“θα δώσουμε τα πάντα για να περάσουμε στον ημιτελικό”

 

Για τον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ, μίλησε ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ στη καθιερωμένη διάσκεψη Tύπου.
Αναλυτικά:
«Ξέρουμε ότι έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι αύριο. Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα την ΑΕΚ, αλλά θα δώσουμε τα πάντα για να περάσουμε στον ημιτελικό. Ως οι νικητές του κυπέλλου της περσινής χρονιάς θα δώσουμε τα πάντα και να δείξουμε στο γήπεδο του αντιπάλου ότι μπορούμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Φυσικά το σημαντικό είναι το αποτέλεσμα αλλά πρέπει να παίξουμε καλά για να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Θα περιμένουμε και την σημερινή τελευταία προπόνηση για να δούμε αν είναι όλοι διαθέσιμοι και να ξεκαθαρίσει και το πλάνο για αύριο. Αυτό που θα υποσχεθώ στους φιλάθλους μας και τους καλό να έρθουν να μας στηρίξουν, θα δώσουμε τα πάντα για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για τον Γκαστανάγια: «Μετά την προπόνηση θα ξέρουμε αν είναι έτοιμος. Είχε νιώσει κάποιες ενοχλήσεις, θα το δούμε στο τέλος της προπόνησης».

Για τον Αβραάμ: «Το ίδιο ισχύει και για τον Αβραάμ. Αγωνίστηκε σε πολλά παιχνίδια. Έχουμε μεγάλο ρόστερ και θέλουμε να προστατεύουμε τους ποδοσφαιριστές μας».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Αντρέ Τεϊσέιρα:

«Όπως είπε ο προπονητής ξέρουμε ότι έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αύριο απέναντι σε μια καλή ομάδα. Ο στόχος μας είναι να περάσουμε και να πάμε εκεί για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θέλουμε να καλέσουμε τον κόσμο μας να μας στηρίξει, να μας δώσουν δύναμη και να γίνουν ο 12ος παίκτης για να περάσουμε».

Για το που μπορεί να φθάσει η ομάδα: «Μπορεί να πετύχει το στόχο της και πάμε από παιχνίδι σε παιχνίδι αυτό κάνουμε απ’ την αρχή της χρονιάς».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy