Ηχογραφήσεις του Λαρένα να δίνει οδηγίες για στημένα στην Κύπρο

Συνταρακτικές είναι οι αποκαλύψεις της El Confidencial για κύκλωμα στημένων στην Ισπανία που δρούσε και στην Κύπρο με άτομό του στην χώρα μας τον Χόρχε Λαρένα ο οποίος αγωνίστηκε στην ΑΕΚ.

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, οι ανακριτικές αρχές στην χώρα έχουν ηχογραφήσεις που εμπλέκουν τον Χόρχε Λαρένα με στημένα στην Κύπρο, και ο οποίος έδινε τις σχετικές πληροφορίες στο κύκλωμα ώστε να τις αξιοποιήσουν μέσω στοιχηματικών πρακτόρων.

Τα στοιχεία αυτά ζήτησε η UEFA στο πλαίσιο της διερεύνησης για στημένα παιγνίδια στην Κύπρο και όλο αυτό δεν αποκλείεται να έχει σχέση και με την κάθοδο κλιμακίου της UEFA το προηγούμενο διάστημα στην Κύπρο.

Οι έρευνες για το συγκεκριμένο κύκλωμα στην Ισπανία είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη πάνω από 50 παιχτών και ατζέντηδων και τα παιγνίδια αφορούσαν τη δεύτερη και τρίτη κατηγορία της χώρας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ισπανική Αστυνομία έχει στοιχεία που υποστηρίζουν αυτές τις καταγγελίες και πως οι έρευνες τους έφεραν ερωτήματα για τέσσερεις αγώνες στην Κύπρο που έγιναν την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018.

Προστίθεται ότι αυτές οι πληροφορίες έφθασαν στην Ισπανία πριν πραγματοποιηθούν οι αγώνες και αρκετά μέλη του κυκλώματος στην χώρα είχαν ετοιμάσει και σχετικές προβλέψεις.

Τονίζεται ότι αυτά τα άτομα κέρδισαν, μαζί με τα στημένα παιγνίδια στην χώρα του ίδιου κυκλώματος, τουλάχιστον 840 χιλιάδες ευρώ αλλά αυτό είναι ένα μικρό ποσό από αυτά που «κινούνται» στην Κύπρο, όπως αναφέρεται.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy