Ο όρος που μπορεί να σπάσει το συμβόλαιο Red Bull-Verstappen

Μπορεί ο Max Verstappen να ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο συνεργασίας του με τη Red Bull Racing μέχρι και το τέλος του 2023, υπάρχει όμως ένας τρόπος αυτό να σπάσει νωρίτερα!

Όσο κι αν πριν ένα χρόνο κάτι τέτοιο θα φάνταζε παράξενο, ο όρος στο συμβόλαιο του Ολλανδού οδηγού αφορά στη διατήρηση της συνεργασίας με τη Honda! Οι Ιάπωνες έχουν κάνει άλματα προόδου σε ότι αφορά σε απόδοση και αξιοπιστία, έχοντας πλέον μία άκρως ανταγωνιστική υβριδική μηχανή.

Θυμίζουμε πως η ιαπωνική εταιρεία επέκτεινε κατά ένα χρόνο την παρουσία της στο σπορ – προς το παρόν η συμφωνία της με τους «ταύρους» έχει ισχύ έως το τέλος του 2021. Ενώ η συνεργασία αυτή πάει καλά και φέρνει καρπούς, με αποτέλεσμα να είναι πολύ πιθανό να επεκταθεί, ουδείς μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για το μέλλον.

«Σε γενικές γραμμές είναι ένα κλειστό συμβόλαιο κι αν όλα πάνε προς τη σωστή κατεύθυνση, δεν θα έχουμε προβλήματα. Έχουμε συμβόλαιο με τη Honda έως και το 2021 αλλά προφανώς, αν στο μέλλον δεν έχουμε σιγουριά στον τομέα της υβριδικής μηχανής, θα έκανε περίπλοκα τα πράγματα. Συνεπώς, χρειαζόμαστε μία ανταγωνιστική υβριδική μηχανή για να κρατήσουμε τον Verstappen», είπε ο Helmut Marko στο Motorsport-Magazin.com.

Ο αυστριακός που είναι ο άνθρωπος που παίρνει τις αποφάσεις σε ότι αφορά στο πρόγραμμα Formula 1 της Red Bull συνέχισε λέγοντας: «Είμαι ικανοποιημένοι από το συμβόλαιο που έχουμε υπογράψει, γιατί δίνει σταθερότητα στην ομάδα αλλά και κίνητρα για το μέλλον. Ο μεγάλος στόχος μας με τον Max, που ξεκίνησε μαζί μας την καριέρα του στη Formula 1, είναι να τον κάνουμε τον νεότερο παγκόσμιο πρωταθλητή. Κι αυτός είναι ο στόχος και της Honda».

newsauto.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy