Να σώσει οτιδήποτε αν σώζεται…

Μετά τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες οι “γαλάζιοι” κινδυνεύουν να μείνουν ακόμη και εκτός Ευρώπης. Εκεί που ο Απόλλωνας κτυπούσε το πρωτάθλημα, μετά το σερί νικών που έκανε, βρέθηκε μέσα σε 20 μέρες να μένει τέταρτος με έντεκα πόντους πίσω από την κορυφή και να έχει πλέον την πέμπτη ΑΕΚ ένα βαθμό πίσω του και να θέτει σε κίνδυνο την έξοδο του στην Ευρώπη.

Αν η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή δεν επανέλθει άμεσα στα θετικά αποτέλεσμα, τότε θα μιλάμε για μεγάλη αυτοκτονία. Με δύο αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, μονόδρομος για το Απόλλωνα είναι οι νίκες με τη Δόξα και τη Νέα Σαλαμίνα.

Στο Κολόσσι πρέπει άμεσα να βελτιώσουν την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, γιατί αυτός δεν είναι ο Απόλλωνας που ξέρουμε ούτε που θέλει να βλέπει ο κόσμος του. Αν επανέλθει η ομάδα στις εμφανίσεις που μας έχει συνηθίσει, τότε θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα και η ομάδα δεν θα κινδυνέψει, αν όχι τότε θα είναι άξιοι της μοίρας τους.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy