Τρίτο χατ τρικ για τον “Ντάνι”

Ένα τεράστιο επίτευγμα έχει πετύχει μέχρι στιγμής ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας U17 του Απόλλωνα Δανιήλ Γλυκής. Ο νεαρός έχει πετύχει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα των Ακαδημιών τρία χατ τρικ με το πιο πρόσφατο να είναι το χθεσινό(15/2) κόντρα στη Δόξα σκοράροντας και τρία τέρματα της ομάδας του.

Συγκεκριμένα στις 17/11 κόντρα στην Καρμιώτισσα(4-3) πέτυχε το πρώτο, με τον ΑΠΟΕΛ(5-2) στις 25/1 το δεύτερο και χθες με Δόξα(3-1) το τρίτο του. Αποδεικνύεται λίρα εκατό για τον προπονητή του αλλά και για την ομάδα του που βρίσκεται στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Ανώτατης κατηγορίας με 15 βαθμούς σε ισάριθμα παιχνίδια.

Εκτός από τα εννέα γκολ στα τρία χατ τρικ, ο Ντάνι όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του έχει πετύχει άλλα 15 τέρματα στο πρωτάθλημα και είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μέχρι στιγμής τόσο στην Α΄φάση, όσο και στο πρωτάθλημα της Ανώτατης κατηγορίας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy