Τι δήλωσε ο Κέρκεζ μετά το ντέρμπι με την Ομόνοια

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ντούσαν Κέρκεζ στη διάσκεψη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια και την ισοπαλία 1-1:

“Απλά να υπενθυμίσω ότι και το κτύπημα στον Μεντόγεβιτς θα μπορούσε να είναι κόκκινη κάρτα. Αυτό δεν είναι δίκαιο γιατί είδα την ομάδα μου στο πρώτο ημίχρονο να είναι πολύ καλύτερη. Παίζουμε ποδόσφαιρο, έχει εμπειρία από την Αγγλία, δεν παίζουμε μπαλέτο. Αν θέλει να πάμε πίσω και δούμε τα παιχνίδια που ήταν εναντίον μας θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο ψηλά. Δεν είδα σε κανένα σημείο να είναι καλύτερη η Ομόνοια ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Συγχαρητήρια στους παίκτες και τον κόσμο που ήρθε. Πρέπει να το ξεχάσουμε επειδή έχουμε παιχνίδι με την ΑΕΚ. Δεν έχω παράπονο με την άποψη σου κόουτς, αλλά έχω και εγώ την δική μου. Έχεις αγωνιστεί στην Αγγλία και εκεί γίνονται πιο σκληρά παιχνίδια από ότι στην Κύπρο. Αξίζαμε κάτι περισσότερο όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Καλή συνέχεια στην Ομόνοια”.

 

Για τον Γκαστανιάγα και τη μάχη της εξάδας: «Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε, ένιωθε ενοχλήσεις. Το ίδιο και ο Αβραάμ. Δεν είναι εύκολο το πρωτάθλημα. Θέλαμε να κερδίσουμε. Θέλαμε τη νίκη για να είμαστε κατά 99% στην εξάδα. Έπρεπε να ήμασταν ήδη στην εξάδα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy