Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού για το έτος 2019

Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού για το έτος 2019, το Σάββατο 15/02 στις 17:00 στο χώρο μελών του ΝΟΛ.

Τη βράβευση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Λεμεσού Γιώργος Γεωργίου, Άνδρος Καυκαλιάς, Κώστας Κώστα (ΑΚΕΛ), Ευθύμιος Δίπλαρος (ΔΗΣΥ), οι δήμαρχοι της μείζονος Λεμεσού, Κυριάκος Ξυδιάς, Γερμασόγειας, Μαρίνος Κυριάκου, Αγίου Αθανασίου, Νίκος Αναστασίου, Κάτω Πολεμιδιών, ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο πρόεδρος τη ΚΟΕΚ, Αλέξανδροα Χριστόφορου, ο πρόεδρος της ΚΙΟ, Γιάννος Φωτίου, ο δημοτικός σύμβουλος ΑΚΕΛ Λεμεσού, Απόστολος Ψαράς καθώς και αλλά σημαντικά πρόσωπα του αθλητικού κόσμου της πόλης.

Σε ομιλία του ο Πρόεδρος του ΚΟΑ κ.Ανδρέας Μιχαηλίδης αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται για στήριξη των αθλητών μας ιδιαίτερα όσων έχουν εξασφαλίσει τα ολυμπιακά όρια.

Η τελετή έγινε σε μια κατάμεστη αίθουσα από αθλητές, προπονητές, εφόρους και γονείς του ομίλου.

Βραβεύθηκαν οι αθλητές και αθλήτριες που ξεχώρισαν με τις διακρίσεις τους το 2019 στα αθλήματα Κωπηλασίας, Κανό Καγιάκ, Κολύμβηση.
Ως καλύτερη αθλήτρια της χρονιάς, η Κάλια Αντωνίου, καλύτερος αθλητής της χρονιάς, ο Παύλος Κοντίδης, αθλητής ήθους, ο Παύλος Κοντίδης.

Συγκινητική στιγμή της βραδιάς η μεταθανάτια βράβευση στον αθλητή, προπονητή, έφορο και μέλος του ΝΟΛ, Μάρκο Γεωργίου που έφυγε έτσι απρόσμενα από την ζωή.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy