Γράψτε ιστορία με Άρσεναλ και κερδίστε στην Τούμπα!

Ομιλία με δυνατά μηνύματα προς τους παίκτες του Ολυμπιακού από τον Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο διότι υπάρχουν μπροστά τα ματς με Άρσεναλ και ΠΑΟΚ!

Λίγες ημέρες πριν από τις αναμετρήσεις με Άρσεναλ και ΠΑΟΚ ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλησε να σταθεί ξανά στα… θέλω της ομάδας του σε Ευρώπη και πρωτάθλημα. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού βρέθηκε στα αποδυτήρια για να μιλήσει σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο για τα δύο αυτά πολύ σημαντικά ματς. Ανάμεσα στα άλλα ο κ. Μαρινάκης υπογράμμισε προς τους παίκτες του Ολυμπιακού: «Εχετε μπροστά σας δύο σημαντικούς αγώνες. Δεν έχετε να αποδείξετε τίποτα γιατί δείξατε την αξία σας και στα προκριματικά του Champions League, όπως και στους ομίλους παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο με ισχυρούς αντιπάλους, καθώς επίσης και στην Ελλάδα. Είστε πάρα πολύ καλοί παίκτες και στην Ελλάδα οι καλύτεροι. Και την Άρσεναλ θα κερδίσετε. Και στην Τούμπα θα πάτε να κερδίσετε. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Να έχετε πίστη και παίξτε με δύναμη και πάθος. Προκριθείτε να γράψετε ιστορία! Να προχωρήσουμε δυναμικά στην Ευρώπη και να φθάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy