“Είμαστε βέβαιοι ότι η Όρλοβιτς θα σηκώσει το κύπελλο στον ουρανό της Λάρνακας”

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ, σχετικά με τον αυριανό τελικό του Γυναικείου τμήματος Καλαθόσφαιρας αλλά και τον ποδοσφαιρικό αγώνα κόντρα στην Ομόνοια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
Περήφανε Κίτρινε Λαέ,

Ο αγαπημένος μας σύλλογος την Κυριακή θα παλέψει για τον πρώτο του τίτλο στην φετινή χρονιά. Οι κοπέλες μας στο μπάσκετ επιβάλλεται, να βάλουν τέρμα στο κακό σερί που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια στο θεσμό του κυπέλλου, να ισοπεδώσουν την ομάδα που έχει για προπονητή έναν καραγκιόζη και να φέρουν την πολυπόθητη κούπα στην Λεμεσό. Με καθοδηγητή τον Γιώργο Παλάλα και με αθλήτριες που έχουν ήδη γράψει ιστορία με τα τρία γράμματα στο στήθος, είμαστε βέβαιοι ότι ο πρώτος στόχος του τμήματος για φέτος θα επιτευχθεί και η Όρλοβιτς θα σηκώσει το κύπελλο στον ουρανό της Λάρνακας.

Την ίδια ώρα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αγωνίζονται με το κομματικό καφενείο της πρωτεύουσας. Και οι δύο αγώνες θα προβληθούν κανονικά στο οίκημα του συνδέσμου μας, λόγω του ότι ο αγώνας με τα αρνιά είναι πάρα πολύ σημαντικός για την μετέπειτα πορεία της ομάδας μας.

Επίσης θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον τεράστιο Κίτρινο Λαό για την εκδήλωση που διοργανώνει ο σύνδεσμος μας στις 15 Μαρτίου στο Μεταξουργείο. Εμείς που γεννηθήκαμε απ’ τις στάχτες της ομάδας το ’96, αναζωπυρώνουμε την φλόγα της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού το ΄20 διοργανώνοντας αυτή την εκδήλωση, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την συσπείρωση του κόσμου. Δεν διοργανώνεται ένα απλό πάρτι, αλλά, μια οπαδική εκδήλωση στην οποία θα γίνουν ανοικτές συζητήσεις για την ‘’κάρτα οπαδού’’ αλλά και για τα προβλήματα του σύγχρονου ποδοσφαίρου, με διάφορους καλεσμένους. Επίσης θα παρουσιαστεί ένα θεατρικό, γιατί η ΑΕΛ αποτελεί την ζωντανή κουλτούρα της Λεμεσού και στην συνέχεια θα ακολουθήσει παρτάρα με dj και ξέφρενες μουσικές.

Για την εκδήλωση θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση τις επόμενες μέρες με το πλήρες πρόγραμμα. Καλούμε όλους τους Λέοντες από κάθε άκρη του πλανήτη να στηρίξουν αυτή μας την προσπάθεια.

ΥΓ: “Αν και με την κάρτα οπαδού η οποία σκοτώνει το άθλημα μας και πόσο μάλλον την γυναικεία καλαθόσφαιρα υπάρχουν άτομα που είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζουν. Την Κυριακή θα παίξουμε για τον κόσμο και την ιστορία μας! “ Πέτρα Όρλοβιτς

ΣΥΦΑΕΛ ΑΘΗΝΩΝ 1996 – ΑΕΛ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΥ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy