Συνάντηση Γιαννακόπουλου – Αλαφούζου!

Η σχέση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Γιάννη Αλαφούζου έχει περάσει από διάφορες και έντονες φάσεις. Ωστόσο, εδώ και καιρό έχει ομαλοποιηθεί πλήρως. Σε τόσο μεγάλο βαθμό, ώστε σύμφωνα με πληροφορίες του Trifilara.gr, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ πραγματοποίησαν συνάντηση την Παρασκευή!

Υπήρχε μία ευρεία γκάμα θεμάτων που έπρεπε να συζητήσουν σε επίπεδο κορυφής, αφού όσο καλή επικοινωνία και να έχουν οι συνεργάτες τους τα πιο σημαντικά τα λύνουν απ’ ευθείας τα αφεντικά. Ο Γιαννακόπουλος και ο Αλαφούζος καταπιάστηκαν με το ιδιοκτησιακό, το γηπεδικό με τα νεότερα για τη Διπλή Ανάπλαση και το ΟΑΚΑ, καθώς και άλλα ζητήματα που αφορούν τη συνεργασία της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη.

Το κλίμα στη συνάντηση ήταν εξαιρετικό, όπως προκύπτει από τις πληροφορίες του Trifilara.gr, αλλά το περιεχόμενο της κουβέντας έχει μείνει μεταξύ του Αλαφούζου και του Γιαννακόπουλου. Αν αυτό το ραντεβού θα δρομολογήσει εξελίξεις, θα φανεί στο προσεχές χρονικό διάστημα. Προς το παρόν κρατάμε τη συνάντηση και θα παρακολουθούμε την υπόθεση.

Trifilara.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy