Ποιος διαιτητής είναι ο επόμενος

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι εξελίξεις με τις καθημερινές αποκαλύψεις σε σχέση με τα ύποπτα παιχνίδια, τα οποία βρίσκεται από τις αρχές της εβδομάδας στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας.

Στα δίχτυα των διωκτικών Αρχών φαίνεται να πιάστηκε ακόμα ένας διαιτητής, που βάσει νέων καταγγελιών, πιθανόν μέσα στο σαββατοκύριακο να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του, με σκοπό να διερευνηθούν και άλλα παιχνίδια που υπάρχει υπόνοια ότι ήταν χειραγωγημένα.

Αν και για την ώρα οι πληροφορίες αυτές δεν επιβεβαιώνονται, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί καθώς η Αστυνομία λαμβάνει συνεχώς νέα στοιχεία.

Ως γνωστόν για την ίδια υπόθεση έχουν τεθεί υπό οκταήμερη κράτηση ο πρόεδρος της Αγίας Νάπας Δημήτρης Μασιάς και ο διαιτητής Ανδρέας Κωνσταντίνου.

Tην ίδια ώρα, οι Αστυνομία, με ανακοίνωση της, ενημερώνει για την έκτακτη σύσκεψη που είχε συγκληθεί το πρωί του Σαββάτου στο Αρχηγείο σχετικά με την υπόθεση που εμπλέκει του δύο προαναφερθέντες.

Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής: «Οι εξελίξεις στη διερεύνηση των δύο σοβαρών υποθέσεων, που εξετάζει η Αστυνομία για πιθανή χειραγώγηση ποδοσφαιρικών αγώνων και τις εκατέρωθεν καταγγελίες Σιζόπουλου – Παπαδάκη στην ΕΔΕΚ, ήταν το θέμα συζήτησης έκτακτης σύσκεψης, που συγκάλεσε το πρωί, στο Αρχηγείο Αστυνομίας, ο Αρχηγός της Δύναμης κ. Κύπρος Μιχαηλίδης. Η σύγκλιση της σημερινής σύσκεψης κρίθηκε επιβεβλημένη, από την ηγεσία της Αστυνομίας, καθώς και οι δύο υποθέσεις αξιολογούνται ως άκρως σημαντικές και σοβαρές.

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν πέρα από τον Αρχηγό, ο Υπαρχηγός Αστυνομίας κ. Στέλιος Παπαθεοδώρου, ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων κ. Δημήτρης Δημητρίου, η διεύθυνση του Τμήματος Καταπολέμησης Εγκλήματος Αρχηγείου και οι επικεφαλής των δύο ανακριτικών ομάδων, που συστάθηκαν για διερεύνηση των δύο υποθέσεων.

Κατά τη σύσκεψη, έγινε εκτενής ενημέρωση, για την πορεία των ερευνών για τις δύο υποθέσεις, ενώ μετά από συζήτηση, δόθηκαν από πλευράς ηγεσίας, οδηγίες και κατευθυντήριες γραμμές για την μετέπειτα πορεία των ανακρίσεων. Η ηγεσία της Αστυνομίας, κρίνοντας ως εξαιρετικά σημαντικές τις δύο υποθέσεις, παρακολουθεί στενά την εξέλιξη των ερευνών».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy