Το Clasico στο Λας Βέγκας

Το πρώτο Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της επόμενης σεζόν ενδέχεται να διεξαχθεί στο Λας Βέγκας, με τους ιθύνοντες του International Champions Cup να σχεδιάζουν clasico… προετοιμασίας στην πόλη του φωτός.  

Καλοκαίρι με Clasico στην «Sin City» ενδέχεται να παρακολουθήσουν εκατομμύρια φίλαθλοι παγκοσμίως, σύμφωνα με τα πλάνα του International Champions Cup.

Το ετήσιο φιλικό τουρνουά των ΗΠΑ, που φιλοξενεί κάθε χρόνο τα μεγαθήρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου στο πλαίσιο της θερινής προετοιμασίας τους, σχεδιάζει ματς μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα στο Λας Βέγκας και το υπό κατασκευή «Allegiant Stadium», που πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του στις 31 Ιουλίου.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο εν λόγω θεσμός θα σημαδευτεί από Clasico πριν από την έναρξη των πρωταθλημάτων, με τις δύο ομάδες να έχουν δώσει το πρώτο τους παιχνίδι το 2017 στο Μαϊάμι και τους Μπλαουγκράνα να αναδεικνύονται νικητές και κυπελλούχοι στον τελικό (3-2).

Σημειώνεται ότι ακόμα δεν έχει φιξαριστεί κανένα παιχνίδι για την διοργάνωση και οι συζητήσεις θα έχουν οριστικά αποτελέσματα τους επόμενους μήνες.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy