Μεγαλη ανατροπή του Παναθηναϊκού στο Ρέντη

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε ψυχή στο Ρέντη επικρατώντας του Ολυμπιακού με 3-2 στον πρώτο τελικό του League Cup. Παιχνίδι διαφήμιση για το βόλεϊ.

Απίστευτο παιχνίδι στο κλειστό του Ρέντη για τον πρώτο τελικό του League Cup. Ο Παναθηναϊκός παρότι βρέθηκε πίσω στα σετ με 2-0 κατάφερε να κάνει την επική ανατροπή, να κερδίσει με 3-2 (25-21, 25-21, 23-25, 24-26, 10-15) και να πάρει προβάδισμα τίτλου. Η ρεβάνς θα γίνει την επόμενη βδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη στο κλειστό του Αγίου Θωμά, με τους «πράσινους» να θέλουν τη νίκη με οποιαδήποτε διαφορά σετ για να το πάρει, ενώ αν κερδίσει ο Ολυμπιακός με 3-2 θα έχουμε χρυσό σετ και με 0-3 ή 1-3 το κατακτούν οι Πειραιώτες.

Αξίζει μια αναφορά στο φοβερό θέαμα που είδαμε στο ντέρμπι. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός πάλεψαν μέχρι τον τελευταίο πόντο, βγήκαν απίστευτες άμυνες, έγιναν επιθέσεις που βλέπουμε σε μεγάλα πρωταθλήματα και πραγματικά το σημερινό ντέρμπι ήταν διαφήμιση για το άθλημα στην χώρα μας.

Ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο το παιχνίδι, καθώς την ώρα που πήγε να αρχίσει το ματς, σταμάτησε με την ατμόσφαιρα να γίνεται αποπνικτική επειδή εκτός γηπέδου υπήρξε χρήση δακρυγόνων.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy