Φανούριος: Πρέπει να ορθώσουμε ανάστημα, χάσαμε σημαντικό έδαφος, δική μας η ευθύνη 

 

Διαβάστε την ανέφερε:

“Δεν έχει διαφοροποιηθεί η αξία των παικτών και του προπονητή. Παρουσιάζεται πρόβλημα στη διαχείριση συναισθημάτων, υπέρμετρος ενθουσιασμός στις επιτυχίες και πάθος στις αποτυχίες. Αγωνιστικά έχει τρομακτικές δυνατότητες η ομάδα. Πρέπει να τους βοηθήσουμε, πήγε και ο πρόεδρος στο Κολόσσι. Απολαμβάνουν τη στήριξη όλων μας. Πρέπει να ορθώσουν ανάστημα και να ξεδιπλώσουν τις αρετές τους. Χάσαμε σημαντικό έδαφος, κυρίως από δική μας ευθύνη”.

Για τους τραυματίες: “Ο Γιαννιώτας είναι τιμωρημένος, έξω είναι και οι Μάρκοβιτς και Γκακπέ. Οι υπόλοιποι μάλλον θα είναι μέσα. Έχουμε ταπεινώσει τον κόσμο μας τις τελευταίες μέρες και πρέπει να επανέλθουμε”.

Για τον Γιώργο Νικολάου: “Δεν θα μπούμε σε αυτή τη διαδικασία αυτή τη στιγμή. Κάναμε αρκετά διαβήματα. Δεν θα μείνουν απαρατήρητα ούτε στο συρτάρι αυτά, αλλά όσο τα διαλαλείς δεν επικεντρώνεσαι στο ζητούμενο που είναι το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ”.

Για την απόσταση από την κορυφή και τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ που ακολουθεί:”Έχουμε απολέσει τρεις ευκαιρίες σε μία εβδομάδα. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Αυτή τη στιγμή είμαστε στην πιο δύσκολη θέση από τους τέσσερις. Έχουμε μεγάλο παιχνίδι στη Λευκωσία, ντέρμπι τριπλής παραλλαγής, με τις δύο ομάδες να έχουν άγχος και πίεση. Είναι δύο μεγάλες και ποιοτικές ομάδες και τα πάντα είναι πιθανά. Θα παλέψουμε για να κερδίσουμε”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy