Συνέχεια στη δράση με 5η και 4η αγωνιστική

Συνεχίζονται αυτό το Σάββατο(15/2) τα Παγκύπρια προαιρετικά πρωταθλήματα τόσο στην Ανώτατη όσο και στην Επίλεκτη κατηγορία. Στην Ανώτατη κατηγορία θα έχουμε την 5η αγωνιστική, ενώ για την Επίλεκτη την 4η αγωνιστική.

Αναλυτικά:

 

Ανώτατη κατηγορία:

ΑΕΛ: Αγωνίζεται κόντρα στην Ανόρθωση. Οι ομάδες U14 και U15 θα αγωνιστούν εντός έδρας και οι ομάδες U16 και U17 θα γίνουν εκτός έδρας.(Οι εντός έδρας αγώνες θα γίνουν στο Κοινοτικό στάδιο Κολοσσιού).

Απόλλων: Αγωνίζεται κόντρα στη Δόξα. Οι ομάδες U14 και U15 αγωνίζονται εκτός έδρας και οι ομάδες U16 και U17 αγωνίζονται εντός έδρας(Οι εντός έδρας αγώνες θα γίνουν στο βοηθητικό γήπεδο του Τσιρείου).

Επίλεκτη κατηγορία:

Άρης: Αγωνίζεται κόντρα στο ΘΟΙ. Οι ομάδες των U14 και U15 θα αγωνιστούν εντός έδρας και οι ομάδες U16 και U17 θα αγωνιστούν εκτός έδρας(Οι εντός έδρας αγώνες θα γίνουν στο γήπεδο “Κωστάκης Χριστοφόρου”.

Καρμιώτισσα: Αγωνίζεται κόντρα στον Οθέλλο. Οι ομάδες των U14 και U15 θα αγωνιστούν εντός έδρας και οι ομάδες U16 και U17 θα αγωνιστούν εκτός έδρας(Οι εντός έδρας αγώνες θα γίνουν στο Κοινοτικό στάδιο Πολεμιδιών)

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy