“Αυτός θα είναι ο νέος Σακέττι…”

Κάποτε πριν δυο τρία χρόνια  ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή είχε δηλώσει ότι, “αυτός θα είναι ο νέος Σακέττι” και αν έμενε στην Κύπρο ο κόουτς των “γαλάζιων” θα είχε απόλυτο δίκαιο.

Ο λόγος για τον νεαρό ποδοσφαιριστή πρώην του Απόλλωνα, Μάριο Ανδρέου ο οποίος πλέον δοκιμάζει την τύχη του στο ποδόσφαιρο, σπουδάζοντας παράλληλα στην Αμερική, στην ομάδα του πανεπιστημίου Phoenix Arizona.

Αγωνίστηκε στις Ακαδημίες του Απόλλωνα και μαζί με τον Σωφρόνη πήρε πρωτάθλημα με την ομάδα U21, αλλά έπαιξε και στην πρώτη ομάδα του Απόλλωνα και ήταν στο βασικό σχήμα σε εκείνο το αξέχαστο 2-2 κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, που οι μικροί του Απόλλωνα έκαναν πάρτι. Στη συνέχεια αγωνίστηκε ως δανεικός στην ΑΛΚΗ, όπου είχε γεμάτη χρονιά και την επόμενη χρονιά αφού η ξενομανία υπερίσχυσε αποφάσισε να μεταβεί στις ΗΠΑ, δοκιμάζοντας την τύχη του, πάει πολύ καλά, στο ποδόσφαιρο συνδυάζοντας το με τις σπουδές του.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy