Συγχαρητήρια στους αθλητές του Ναυτικού ομίλου Λεμεσού

Με ανάρτηση του ο Ναυτικός όμιλος Λεμεσού δίνει συγχαρητήρια στους αθλητές του που έλαβαν μέρος Πανελλήνιο Χειμερινό Πρωτάθλημα κατηγοριών Νότιας και Βόρειας Ελλάδας που διεξήχθησαν μεταξύ 7-9 Φεβρουάριου στο ΟΑΚΑ και στο ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ κολυμβητήριο.

Αναλυτικά η ανάρτηση

Συγχαρητήρια στους αθλητές του Ομίλου μας που έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο Χειμερινό Πρωτάθλημα κατηγοριών Νότιας και Βόρειας Ελλάδας που διεξήχθησαν μεταξύ 7-9 Φεβρουάριου στο ΟΑΚΑ και στο ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ κολυμβητήριο!

Ο Σοφοκλής Μουγής με την εξαιρετική του επίδοση έβαλε στη τσέπη και μετάλλια και μία νέα Παγκύπρια επίδοση Νέων (50μ. Ύπτιο με χρόνο 26.59) αλλά και όρια συμμετοχής για τους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Νέων, τους Πολυεθνείς και τους Βαλκανικούς Αγώνες! Αναλυτικά, ο Σοφοκλής κέρδισε ένα Χρυσό (100μ. Ύπτιο με χρόνο 57.79), δύο Αργυρά (200μ. Ύπτιο με χρόνο 2.09.03 & 50μ. Ύπτιο με χρόνο 26.59) καθώς και δύο χάλκινα στη σκυτάλη (4 χ 100 ελεύθερο & 4Χ100 μικτή ομαδική – εφήβων).

Ο Μιτέλλας Μαρίνος και η Ζηνοβίου Ευδοκία κέρδισαν και οι δύο χάλκινα μετάλλια στα 50μ. πεταλούδα με χρόνο 26.39 και 50μ. πρόσθιο με χρόνο 35.85 αντίστοιχα ενώ πέτυχαν πολύ καλές επιδόσεις στα υπόλοιπα αγωνίσματα όπου συμμετείχαν. Η Ευδοκία κέρδισε επίσης τη 2η θέση στη σκυτάλη, στο 4 x 200m Ελεύθερο – Νεανίδων!

Στη σκυτάλη κέρδισαν επίσης χάλκινα μετάλλια οι Νικολαΐδης Νικόλας (4 χ 100 ελεύθερο), η Ζήνωνος Δημητριάνα (4 x 200m Ελεύθερο – Νεανίδων) και ο Παππούς Παναγιώτης (4 x 100m μικτή ομαδική – εφήβων).

Ο Θεράποντος Γιώργος και η Νικολαΐδου Χριστιάνα είχαν επίσης πολύ καλές επιδόσεις με τον Γιώργο να χάνει κυριολεκτικά για ένα εκατοστό του δευτερολέπτου το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα 50μ. πεταλούδα και τη Χριστιάνα να σημειώνει αξιόλογες επιδόσεις σε τρία αγωνίσματα.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αθλητές που έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει και η σκληρή δουλειά αποδίδει! Επίσης τα συγχαρητήρια μας στους προπονητές τους για το τρομερό έργο που επιτελούν! Είμαστε περήφανοι για όλους!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy