Σαββίδης: Καλώ όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο και έχουν πληροφορίες…

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Σαββίδης, μίλησε στα μέσα ενημέρωσης μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης σύσκεψης του Υπουργείο, όπου συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά:

Με το τέλος της έκτακτης σύσκεψης επανέλαβα σε όλους τους παρευρεθέντες να κάνουμε ότι απαιτείται για να πετύχουμε από όλους καίρια κτυπήματα, σε οτιδήποτε σαθρό, δημιουργεί προβλήματα στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Ανταλλάξαμε απόψεις, άκουσα με προσοχή όλες τις απόψεις των συντελεστών του κυπριακού ποδοσφαίρου, μιλήσαμε και με την Αστυνομία.

Πλέον, έχουμε μια πολύ μεγαλύτερη ροή πληροφορίων, από διάφορους, προς την Αστυνομία, προς τον ανακριτή, τον ανώτερο Αστυνόμο, οι οποίες ελπίζω και θα αυξηθούν και θα συγκεκριμενοποιηθούν και θα βοηθήσουν να καταλήξουμε σε αποτελέσματα. Πέρα από το νόμο των παρακολουθήσεων που έχει τεθεί σε ισχύ, για να μπορέσουμε να καταλήξουμε σε αξιόπιστα αποτελέσματα είναι με το να μπορέσουμε να πείσουμε κόσμο να μιλήσει.

Κάλεσα όλους τους συντελεστές να προσφέρουν σε αυτό. Καλώ όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο και έχουν πληροφορίες που αφορούν διαφθορά ή χειραγώγηση αγώνων, να δώσουν τα στοιχεία στην Αστυνομία, η οποία έχει και θα πράξει εκείνα που πρέπει για να διασφαλίσουν την προστασία τους.

Θέλω να επαναλάβω πως όλοι είναι αθώοι μέχρι να αποδειχτεί από το δικαστήριο το αντίθετο. Δεν πρέπει να αποκαλύπτονται περισσότερες λεπτομέρειες.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy