ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Μολότωφ, δακρυγόνα και συμπλοκές στο Ρέντη(pics)

Το προγραμματισμένο για τις 19:00 ντέρμπι του Λιγκ Καπ του βόλεϊ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό άργησε να ξεκινήσει λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας.

 

Λίγη ώρα πριν την έναρξη του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τον πρώτο τελικό του Λιγκ Καπ, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ALPHA, περίπου 40 οπαδοί των Πειραιωτών βγήκαν έξω από το γήπεδο και πέταξαν βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες ευθείας βολής προς την Αστυνομία και αυτή προέβη σε ρίψη δακρυγόνων.

Έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», έπεσαν δακρυγόνα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική και οι παίκτες των δύο ομάδων, αλλά και οι θεατές από την έντονη μυρωδιά είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους και δύσκολα ανέπνεαν.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός βόλεϊ δακρυγόνα
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός βόλεϊ δακρυγόνα

Στη σύνδεση που έκανε η ΕΡΤ, ο δημοσιογράφος (Νίκος Λιώλης) που περιγράφει το ματς ανέφερε ότι δεν μπορούν να ανασάνουν και η εικόνα επέστρεψε στο στούντιο.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός βόλεϊ δακρυγόνα Ρέντη
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός βόλεϊ δακρυγόνα Ρέντη

Αξιοσημείωτο είναι πως, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ασφαλή διεξαγωγή του ματς με τον Παναθηναϊκό εάν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδινε το παρών και τελικά δεν πήγε.

Μάλιστα, οι ερυθρόλευκοι οπαδοί πέταξαν στο τάραφλεξ πριν ξεκινήσει ο αγώνας πάνες με το πρόσωπο του ΔημήτρηΓιαννακόπουλου .

sputniknews.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy