Μανωλάς: Σηκώσαμε ξανά κεφάλι και το κάναμε ενάντια σε μια ισχυρή ομάδα

Ο Κώστας Μανωλάς πανηγύρισε τη νίκη (1-0) της Νάπολι επί της Ίντερ στο «Τζουζέπε Μεάτσα», στον πρώτο ημιτελικό στο ιταλικό Κύπελλο, αλλά προειδοποίησε ότι «οι πιθανότητες πρόκρισης παραμένουν 50-50» για τον τελικό της διοργάνωσης. 

Η Νάπολι νίκησε χάρη στο γκολ του Φαμπιάν Ρουίθ (54΄) σε ένα παιχνίδι που ο Έλληνας αμυντικός αγωνίστηκε σε όλη την διάρκειά του και αντίκρισε κίτρινη κάρτα στο 51’.

«Μετά από μια βαριά ήττα στην έδρα μας από τη Λέτσε (2-3), κάναμε μια εξαιρετική εμφάνιση, ένα μεγάλο παιχνίδι και όλοι οι παίκτες αξίζουν την επιτυχία αυτή», δήλωσε ο Μανωλάς στο Rai Sport και συμπλήρωσε:

«Σηκώσαμε ξανά κεφάλι και το κάναμε ενάντια σε μια ισχυρή ομάδα που διεκδικεί το σκουντέτο φέτος. Η πρόκριση είναι ακόμα 50-50, επειδή η Ίντερ είναι μια μεγάλη ομάδα, θα έρθουν στο Σαν Πάολο ψάχνοντας να κάνουν το παιχνίδι τους, οπότε θέλουμε να κερδίσουμε και το δεύτερο παιχνίδι».

Η ρεβάνς θα γίνει στις 5 Μαρτίου.

 

sdna.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy