“Η Ομόνοια θα έχει κόσμο, θέλουμε και τον κόσμο της ΑΕΛ”

Δηλώσεις στο ραδιόφωνο του Super Sport FM 104,0 παραχώρησε η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου η οποία αναφέρθηκε στον αγώνα με την ΑΕΚ, σε αυτόν που έρχεται με την Ομόνοια αλλά και για τη διαιτησία του Ελβετού ρεφ.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Αυτό που θέλαμε ήταν να μην δεχτούμε γκολ, ο δεύτερος στόχος ήταν να σκοράρουμε αλλά αυτό δεν τα καταφέραμε. Ξέραμε ότι η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό. Τώρα αν είναι καλό ή κακό το αποτέλεσμα θα κριθεί στην ρεβάνς. Θα ήταν ευχής έργο να σκοράρουμε γιατί είχαμε τις ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να πετύχουμε τουλάχιστον ένα γκολ. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο το θέλαμε περισσότερο, όμως το σημαντικό είναι ότι η ομάδα ανταποκρίθηκε όπως πρέπει».

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια: «Αυτό που πρέπει αντιμετωπίζουμε είναι παιχνίδι με παιχνίδι. Ξεκινά η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής, ξέρουμε ότι θα είναι μεγάλο ντέρμπι απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο. Η προσπάθεια και η ενέργεια πρέπει να είναι μεγαλύτερη.

Αν περιμένουν κόσμο με την Ομόνοια: «Ξέρουμε ότι η Ομόνοια θα έχει κόσμο. Θέλουμε και τον κόσμο της ΑΕΛ να είναι παρών για να ξέρουν οι παίκτες ότι έχουν την στήριξη και την αναγνώριση τους. Στον χθεσινό αγώνα περιμέναμε περισσότερο όμως ήταν απογοητευτική η προσέλευση, έχει επηρεάσει πολύ και τι συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες».

Για τον ξένο διαιτητή: «Το ζητούμενο είναι να γίνονται σωστά παιχνίδια και σωστές διαιτησίες. Εμείς αυτό που λέγαμε είναι είτε με ξένους, είτε με Κύπριους να γίνονται σωστά και να κρίνονται με βάση την απόδοση των ομάδων. Φάνηκε να είχαμε ένα πέναλτι, όμως δεχόμαστε τα λάθη που μπορεί να προκύπτουν».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy